29-04-2024  - MCH Presse

Kim Larsen-musical blev en publikumssucces

Kim Larsen-musical blev en publikumssucces

Teit Samsø, Laura Wildt og Daniel Høi-Nielsen spillede hovedrollerne som Benny, Susan Himmelblå og Arnold i ’Midt om natten’. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Publikumshittet 'Midt om natten' rundede lørdag aften 27. april spilleperioden af med en sidste fremragende forestilling i MCH Herning Kongrescenter.

Lørdag 27. april gik tæppet for sidste gang for MCH's egenproduktion af musicalen 'Midt om natten', der har spillet aften efter aften i løbet af april måned i MCH Herning Kongrescenter. Siden premieren 5. april har Kim Larsen-musicalen spillet for flere end 13.500 publikummer, der begejstret har indtaget de grønne sæder i teatersalen.

Og begejstringen blandt publikum har ikke været til at tage fejl af. 'Sikke en forestilling - fuldstændig blæst bagover!', 'Kim Larsen ville have været stolt, hvis han kunne have set showet' og 'Skønne hovedroller, stærke biroller - en scenografi og flow, der var verdensklasse' lyder det blandt andet fra fornøjede musicalgæster.

Nostalgisk fortælling i 40-året for filmen
Musicalen 'Midt om natten' er baseret på filmen af samme navn, der i marts 2024 rundede 40 år. Filmen er blandt en af dansk filmhistories mest sete film i biografen, og Kim Larsens album 'Midt om natten' fra 1983 er det bedst sælgende danske album nogensinde.

I MCH's egenproduktion blev den velkendte fortælling vækket til live af omkring 80 professionelle, frivillige talenter og ildsjæle i en farverig forestilling om drømme, opgør, venskab og kærlighed. Instruktør Jens Frausing stod i spidsen for holdet bag forestillingen med Rasmus Steenberg som projektleder samt kapelmester. Særligt sidstnævnte, som i øvrigt kunne fejre musical nummer 40 i MCH, udtrykker glæde over en vellykket spilleperiode:

- Jeg er dybt taknemmelig over indsatsen hele vejen rundt. Der bliver investeret enormt mange timer fra de mange frivillige - og de professionelle leverer virkelig deres ypperste. Og når vi så mærker begejstringen fra publikum, er der ikke et øje tørt.

Næste egenproducerede musical i MCH Herning Kongrescenter bliver børneklassikeren 'Emil fra Lønneberg' af Astrid Lindgren, der spilles i skolernes efterårsferie 12.-17. oktober 2024. Du kan læse mere her. 

Derudover er man i MCH godt i gang med de indledende forberedelser til næste års egenproduktion, som MCH Musical glæder sig til at løfte sløret for i en nær fremtid.


Se flere billeder