14-01-2016

Klar til premiere på ny landbrugsmesse

Klar til premiere på ny landbrugsmesse

Formand for FarmerTech og administrerende direktør for Dan Egtved A/S, Sten Andersen glæder sig til at introducere en helt ny form for landbrugsmesse.

FarmerTech, der holdes 19.-20. januar i MCH Messecenter Herning, er en helt ny type messe, der sætter stort fokus på, at de besøgende får skabt nye relationer og får ny viden med hjem til bedriften.

Formand for FarmerTech og administrerende direktør for Dan Egtved A/S, Sten Andersen, håber, at gæsterne vil tage godt imod den nye messe: 

- Jeg glæder mig til at introducere en helt ny form for landbrugsmesse, der blandet andet i kraft af sin kompakthed og standstørrelser adskiller sig fra de messer, du allerede kender.

Sten Andersen lover, at der bliver en masse at opleve på messen, der er et helt andet koncept i forhold til Agromek. Et fokus på viden, innovation og netværk gør FarmerTech til et godt supplement til Agromek. De 112 udstillere fremviser nye og innovative produkter, og bidrager samtidig til det spændende aktivitetsprogram, som de besøgende kan opleve på messen. 

To dage spækket med spændende aktiviteter
Udover de mange udstillere, vil de besøgende også kunne deltage i en række aktiviteter – både på udstillernes stande og på messens scene. 

FarmerTech har sammensat et tæt pakket dagsprogram til begge messedage. Her kan de besøgende høre nærmere om emissionsmåling i staldmiljøer, nye tiltag der kan booste mælkeproduktionen, hvordan fremtiden ser ud for insekter som proteinkilde og møde en ung landmand, der har formået at skabe topresultater og rekordlav dødelighed blandt pattegrise. 

Vær opsøgende for ny viden
Der er masser at komme efter på FarmerTech, og derfor opfordrer Sten Andersen til, at de besøgende tager godt imod de mange tiltag på messen, og får talt med kollegaer, rådgivere og leverandører:

- Vi har gjort vores bedste for at lave en god messe, så nu ligger bolden hos landmanden, der besøger FarmerTech. Jeg opfordrer alle til at være åbne over for de mange nye ideer og tiltag, de vil blive introduceret for på messen. FarmerTechs vigtigste formål er nemlig, at alle får ny viden og ideer med hjem til egen bedrift.  

Der er fri adgang for alle besøgende på FarmerTech.

Læs mere om messen på farmertech.dk

Yderligere oplysninger: Direktør for Dansk Agroindustri og FarmerTech, Allan Pedersen, på tlf. 3339 4251