01-02-2016  - MCH Presse

Køb billet til Åge Hareides debutkamp på MCH Arena

Køb billet til Åge Hareides debutkamp på MCH Arena

Nu åbnes billetsalget til landskampen Danmark-Island, som spilles den 24. marts på MCH Arena i Herning.

Landsholdet skal i aktion for første gang i 2016 og for første gang med Åge Hareide i spidsen for det danske landshold, når holdet spiller mod Island på hjemmebane i Herning.

Vær med på lægterne til det nordiske opgør på MCH Arena torsdag den 24. marts kl. 20.00. Priser fra 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn og pensionister.

Kampen er et vigtigt led i forberedelserne til VM-kvalifikationen. 

Åge Hareide skal bruge forårets kampe på at finde det hold, der skal sparke Danmark til VM, og spillerne skal overbevise den nye landstræner om, at de skal være en del af holdet. 

Efter kampen mod Island skal Åge Hareide og co. en tur til Hampden Park for at spille mod Skotland tirsdag den 29. marts kl. 21.00 dansk tid. 

Næste samling for landsholdet er derefter i juni, når holdet deltager i Kirin Cup Soccer 2016 i Japan sammen med værtsnationen, Bulgarien og Bosnien-Hercegovina. 

Landsholdet spillede senest i Herning i november 2013, hvor modstanderen også var nordisk - nemlig Norge, som blev sendt hjem med et 2-1 nederlag, da Nicolai Boilesen sikrede den danske sejr i det 90. minut. 

- Vi glæder os meget til at spille i Herning, hvor vi har haft mange gode landskampoplevelser. De arbejder topprofessionelt og har stor erfaring med internationale kampe, udtaler Kim Hallberg, elitechef hos DBU.

Køb din billet til Danmark-Island

Yderligere information: Torben Kølbæk, leder af Kommunikation, Marketing & Presse, MCH, tlf. 9926 9845.