05-05-2018  - MCH Presse

Kom igen Danmark! Forrygende ishockeyfest trods dansk nederlag

Kom igen Danmark! Forrygende ishockeyfest trods dansk nederlag

Lørdag aften mødte hjemmeholdet Danmark hockey-stormagten USA i deres anden gruppespilskamp ved IIHF VM Ishockey 2018. Kampen endte med et 4-0 nederlag til Danmark. Foto: MCH/Lars Møller.

Trods et 4-0 nederlag til Danmark i kampen mod hockey-stormagten USA var der stor opbakning fra lægterne, da Danmark spillede sin anden VM-kamp i Jyske Bank Boxen.

En enestående ishockeyfest blev bygget op dagen igennem – og stemningen steg da også hurtigt et par grader, i den isbelagte Jyske Bank Boxen, da Danmarks ishockeydrenge skøjtede ind på isen og tog kampen op mod amerikanerne lørdag aften. Trods stærk, dansk start og massiv bølgegang på lægterne endte kampen dog med et 4-0 nederlag til Danmark. Prisen som kampens bedste spiller gik til Peter Regin og blev overrakt af borgmester i Herning Kommune Lars Krarup. 

Jyske Bank Boxen dannede også lørdag ramme om kampene mellem Norge-Letland og Finland-Sydkorea. Dagen blev indledt med en lettisk sejr på 3-2 over Norge, hvorefter Finland besejrede Sydkorea med en 8-1 sejr.

Forrygende fanstemning i Fanzonen
Også i dag strømmede glade gæster til den 10.000 kvadratmeter store Fanzone i MCH’s hal L og området foran Jyske Bank Boxen, hvor der var livlig aktivitet og ægte fanstemning både før, under og efter dagens tre kampe:

- Vi har været her siden kl. 12, og vi glæder os rigtig meget til at se kampen i aften - det er jo den helt store kamp. Der er blevet gjort et kæmpe stykke arbejde for at skabe et fedt område her i Fanzonen, hvor der er rigtig god stemning, mange mennesker og så er det jo bare lækkert vejr i dag, sagde Kim Thorsell fra Aarhus, der varmede op til dagens kamp sammen med kammeraten Ole Søgaard fra Herning: 

- Det er et super fedt område med god stemning, hvor alle nationaliteter fester sammen på kryds og tværs – det synes jeg er så fedt.

Under VM i ishockey i Herning byder Fanzonen på et væld af aktiviteter for store og små, livemusik, street-food og masser af forfriskninger.

 

Følg med og hold dig opdateret på de sociale medier: 

Jyske Bank Boxens Facebookside

Fanzonen i Herning

IIHF Ishockey VM's Facebookside

#jyskebankboxen

#iihfworlds

#denmark18


Se flere billeder