01-11-2018  - MCH Presse

Kongen af dansk standup begejstrede Jyske Bank Boxen med et brag af en fest

Kongen af dansk standup begejstrede Jyske Bank Boxen med et brag af en fest

Anders Matthesens 25 års jubilæum blev fejret i Jyske Bank Boxen 1. og 2. november. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den danske comedymester Anders ’Anden’ Matthesen leverede torsdag aften sit gigantiske jubilæumsshow ”Anden 25” foran et feststemt publikum i Jyske Bank Boxen. Fredag aften gentog ’Anden’ succesen med sit absolut sidste 25 års jubilæumsshow.

Torsdag aften bød på to timers suveræne ’Anden’-øjeblikke, da Anders ’Anden’ Matthesen bød på sit allerstørste, mest festlige og spektakulære comedyshow nogensinde, hvor han sammen med de mange tusinde publikummer i en udsolgt Jyske Bank Boxen fejrede sine 25 år på comedylandevejen.

Iført kongekrone og slæb indtog Anders Matthesen den store scene i Jyske Bank Boxen, og herefter tryllebandt komikeren de mange tusinde publikummer med en kavalkade af de bedste øjeblikke fra sin comedykarriere, nye jokes og nyt materiale, sange og overraskelser. Blandt andet overraskede Anders ’Anden’ Matthesen sine mange fans med en perlerække af glædelige gensyn med nogle af de folkekære karakterer fra sit enorme bagkatalog.

Det blev da også til et glædeligt gensyn med Herning for Matthesens vedkommende, og han var derfor heller ikke sen til at rose de mange fremmødte fans i Jyske Bank Boxen:

- I er et fantastisk publikum. Det er den vildeste fest, vi har haft indtil nu. Så skønt, lød det rosende fra Anders ’Anden’ Matthesen.

Kongen af dansk standup
I showet viste Anders Matthesen alle facetter af sine alsidige evner, og udover glæde og grin bød showet på bunker af sarkasme og skarp satire, og flere publikummer græd af grin i det to timer lange selskab med sølvbrudgommen, hvis jokes omhandlede alt fra kinderæg og turister til vaseline og sønnens Coco Pops.

’Andens’ jubilæumsshow har solgt flere end 87.000 billetter, men selv om der er tale om et onemanshow, så er ”Anden 25” alt andet end det, man forbinder med et almindeligt comedyshow; en komiker, en scene og en mikrofon. ’Andens’ show var foruden de mange suveræne ’Anden’-momenter også krydret med blandt andet pyroteknik, en scene i flere etager, en kanon og et ”krænkometer”.

Anmelderrost show
”Anden 25” er det bedst anmeldte Matthesen-show nogensinde og har høstet den ene stjerne efter den anden. På scenen i Jyske Bank Boxen slog komikeren fast, at han er den ukronede konge af dansk standup. ’Anden’ rundede aftenen af ved at synge storhittet ”Du er min store kærlighed”, hvor samtlige publikummer i Jyske Bank Boxen rejste sig og skabte en magisk stemning ved at oplyse salen med deres mange tusinde telefoner, inden Anders Matthesen forlod scenen med et brag af konfettiregn.

Fredag aften gentog ’Anden’ succesen med sit absolut sidste 25 års jubilæumsshow.

 

ANMELDELSER:

Herning Folkeblad ******

BT ******

Berlingske ******

Ekstra Bladet *****

Politiken *****


Se flere billeder