24-05-2016  - MCH Presse

Kop & Kande: Medarbejderdag styrker fællesånden

Kop & Kande: Medarbejderdag styrker fællesånden

Isenkræmmerkæden Kop & Kande holdt søndag medarbejderdag i MCH Messecenter Herning med deltagelse af 260 medarbejdere. Arrangementet er med til at styrke fællesånden på tværs af kæden.

Søndag betyder almindeligvis en kærkommen fridag for de fleste. Men i stedet for at holde fri valgte 260 Kop & Kande-medarbejdere den 22. maj at tilbringe dagen i MCH Messecenter Herning. Anledningen var isenkræmmer-kædens medarbejderdag, som afholdes hvert andet år.

- Vores medarbejdere er dygtige og dedikerede, og vi ønsker at gøre noget ud af dem, sammenholdet og kulturen i kæden. Det gør vi blandt andet via arrangementer som medarbejderdage, siger administrerende direktør, Peter Rønn, som nød at se de mange medarbejdere kaste sig ind i den hyggelige dyst med sand fighter-ånd.

Dagen startede kl. 9.30, hvor de 26 hold á 10 personer blev opdelt i hold med deltagere på tværs af butikker og landsdele. Holdene blev hele dagen igennem på skift udfordret i køkkenet, med en spektakulær borddækningskonkurrence, med forskellige fysiske aktiviteter og med optagelse af hver deres videoreklame. I hver af de seks konkurrencer kunne der max. opnås 100 points.

De kulinariske udfordringer talte tilberedning og anretning af saft, forret samt hovedret. Alle retterne blev vurderet af et særdeles kompetent dommerpanel: Per Mandrup, som i mere end 25 år har arbejdet med kokkekonkurrencer og modtager af den prestigefyldte Cordon Rouge-prisen, og Anton Hauris, som i mere end 40 år har jongleret med kødgryderne i MCH Messecenter Herning.

Medarbejderne endte dagen med at sætte tænderne i den mad, de selv havde tilberedt, og der blev uddelt flotte præmier til vinder-holdet og holdet, som fik andenpladsen.

Herefter gik turen i Jyske Bank Boxen, hvor de nød den populære HAIRSPRAY-musical.

Mange af Kop & Kande-medarbejderne vender igen tilbage til MCH Messecenter Herning den 18.-21. august, hvor der afholdes Formland Autumn 2016.