15-01-2019  - MCH Presse/DR

Kristian Gintberg og Johannes Nymark bliver værter for Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Herning

Kristian Gintberg og Johannes Nymark bliver værter for Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Herning

Dansk Melodi Grand Prix kan opleves i Jyske Bank Boxen 23. februar.

Det bliver Kristian Gintberg og Johannes Nymark, der skal styre slagets gang, når der lørdag 23. februar skal findes en vinder af Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen.

 

Det bliver to erfarne værter, der skal stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix 23. februar 2019 i Jyske Bank Boxen i Herning. Johannes Nymark indtræder i værtsrollen for tredje gang; en værtsrolle han har vist sig værdig til de sidste to år med Annette Heick ved sin side. I år bliver det med en mandlig medvært i skikkelse af den populære DR-vært Kristian Gintberg, der især er kendt fra sine mange serier på Ramasjang og senest som vært på musikprogrammet Live på DR1. Kristian Gintberg ser frem til at blive en del af Dansk Melodi Grand Prix.

- Jeg glæder mig helt vildt. Det er kæmpe stort at skulle være en del af en fantastisk musikbegivenhed, der samler danskerne, som Dansk Melodi Grand Prix gør. Jeg har hørt sangene, og jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften, og jeg er meget beæret over at blive en del af dette, siger Kristian Gintberg.

Johannes Nymark glæder sig til igen at trække i værtstøjet ved årets folkefest for hele Danmark.

- Dansk Melodi Grand Prix 2019 bliver en fest for både dem, der elsker nostalgien og de velkendte ansigter, men også for den nye generation. Jeg kan kun sige, at det bliver en fantastisk aften med masser af humor, musik og alt, hvad der hører grand prix’et til.

DR’s Underholdningschef Jan Lagermand Lundme er ikke i tvivl om, at valget er faldet på de helt rigtige værter.

- Johannes og Kristian har den helt rigtige erfaring til at stå i spidsen for Dansk Melodi Grand Prix. De er valgt, fordi de begge er dybt professionelle, men også fordi vi kunne mærke i castingprocessen, at de har en helt speciel kemi, som jeg glæder mig til, at publikum i Jyske Bank Boxen og seerne skal opleve.

De 10 artister, der skal dyste ved dette års Melodi Grand Prix, er endnu ikke offentliggjort.

Billetter til Dansk Melodi Grand Prix 2019 i Jyske Bank Boxen kan købes på www.drbillet.dk