05-05-2021  - MCH PRESSE

Kulturen genåbner i kongrescentret torsdag

Kulturen genåbner i kongrescentret torsdag

MCH Herning Kongrescenter åbner 6. maj 2021. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den netop vedtagne genåbningsplan for store arrangementer betyder, at kulturen igen kan opleves live. I MCH Herning Kongrescenter begynder genåbningen 6. maj med standup og trylleri fra Rune Klan og store, trygge oplevelser følger.

Arrangementer i MCH Herning Kongrescenter frem til sommerferien

  • Rune Klan, 6. maj
  • TV-2 Live, 22. maj
  • Den Rød-Hvide koncert, 23. maj
  • In The Air Tonight (Phil Collins-hyldest), 26. maj
  • Thomas Rathsack, 27. maj
  • Michael Learns To Rock, 28. maj
  • "John" Rasmus Bjerg hylder John Mogensen, 5. juni
  • Hella Joof, 7.-8. juni
  • Dizzy Mizz Lizzy, 11. juni

Der har været usædvanligt stille i kongrescentret på Østergade i Herning, siden nedlukningen af kulturlivet i Danmark trådte i kraft tilbage i december 2020. Med den politiske aftale kan indendørs kulturinstitutioner åbne igen fra 6. maj, og derfor ser MCH frem til atter at kunne byde gæster indenfor til den første af en lang række kulturoplevelser i trygge rammer.

- Efter måneder uden mulighed for liveoplevelser glæder vi os på både publikums og kunstnernes vegne til igen at kunne byde velkommen til kulturoplevelser i MCH, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, og tilføjer:

- De store koncerter og shows i Jyske Bank Boxen vil formodentligt tidligst begynde at vende tilbage sidst på året og ind i 2022 på grund af de lange planlægningshorisonter for disse store arrangementer.

Allerede torsdag genåbner kongrescentret med standupkomiker og tryllekunstner Rune Klan, og frem til sommerferien har besøgende i MCH Herning Kongrescenter rig mulighed for at få opfyldt deres kulturønsker med blandt andre TV-2, Hella Joof og Dizzy Mizz Lizzy. Arrangementerne gennemføres sundhedsforsvarligt som siddearrangementer med sektioner á 500 gæster og krav om to kvadratmeter pr. person, værnemidler og coronapas. Gæsterne vil som i efteråret blive mødt af tryghedskonceptet TrygtMCH, som har fokus på adfærd, afstand, antal og hygiejne.

Kulturprogrammet fortsætter efter sommerferien og ind i efteråret, hvor man blandt andre kan opleve Søren Huss, Christian Fuhlendorff, Keld & Hilda, MGP Galla Show, Poul Krebs og mange flere. Billetter kan købes her.

Også for oplevelseskoncernens øvrige forretningsområder var genåbningsplanen godt nyt. Således bliver der ligeledes mulighed for at genåbne inden for konferencer, kongresser og hele messeområdet.