31-10-2018  - MCH Presse

Kun få billetter tilbage til ’Andens’ jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen

Kun få billetter tilbage til ’Andens’ jubilæumsshow i Jyske Bank Boxen

Anders "Anden" Matthesens jubilæumsshow kan opleves i Jyske Bank Boxen 1. og 2. november 2018. Foto: Morten Rygaard

Anders 'Anden' Matthesens anmelderroste jubilæumsshow rykker nu mod Herning, og selvom der er rift om billetterne, er der stadig mulighed for at sikre sig adgang til festen både 1. og 2. november i Jyske Bank Boxen.

Så er det med at finde rysler, flag og festhatte frem. Torsdag og fredag 1. og 2. november går det løs, når Jyske Bank Boxen danner ramme om Anders Matthesens gigantiske jubilæumsshow "Anden 25". Og det kommer ikke til at gå stille for sig. Showet har siden premieren vundet anmeldernes hjerter og har høstet strålende anmeldelser med fem og seks stjerner. Efterspørgslen er så stor, at der kun er få billetter tilbage til de to shows i Jyske Bank Boxen.

På toppen af dansk standup i mere end to årtier
'Anden' har i løbet af 25 år underholdt sig ind i danskernes hjerter. Anders Matthesen startede sin karriere i 1993 og har det meste af sit 25 år lange comedyliv siddet på toppen af dansk standup. Gennem årene er det blevet til syv store onemanshows, men Anders Matthesen har også skabt sig et markant navn indenfor både børnebøger, spillefilm, tv og radio, herunder med film som "Terkel i knibe", "Sorte kugler" samt den prisvindende julekalender "Jul på Vesterbro". Til december er han aktuel med animationsfilmen "Ternet Ninja".

Det største show til dato
Den danske comedymester og multikunstner står nu klar til at markere sit jubilæum i underholdningsbranchen med sit til dato allerstørste, mest festlige og spektakulære comedy-show nogensinde. Og Anders Matthesen lover både champagne på tøjet, konfetti i håret samt ømme kæber og mavemuskler.

- Vi snakker SHOW denne gang - i den helt store stil og med fuld smadder på fra start til slut, siger Anders Matthesen.

"Anden 25" kan opleves i Jyske Bank Boxen 1. og 2. november 2018.