07-11-2018  - MCH PRESSE

Laboratorie- og diagnostikbranchen lancerer ny messe i samarbejde med MCH

Laboratorie- og diagnostikbranchen lancerer ny messe i samarbejde med MCH

Visualisering af DiaLabXpo.

DiaLabXpo bliver navnet på laboratorie- og diagnostikbranchens nye, årlige fagmesse, som finder sted første gang 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

Om Brancheforeningen DiaLab

DiaLab er en brancheforening under Dansk Erhverv for virksomheder, der beskæftiger sig med forhandling og/eller produktion af produkter til laboratorier. Laboratoriesektoren omfatter hospitalslaboratorier, forskningslaboratorier - både offentlige og private - praktiserende læger samt laboratorier i en række andre sektorer, herunder pharma.

Brancheforeningen DiaLab har i samarbejde med MCH Messecenter Herning skabt en helt ny fagmesse for laboratorie- og diagnostikbranchen. Messen er blevet døbt DiaLabXpo og afholdes første gang 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

En af de samarbejdspartnere, som står bag DiaLabXpo, er Morten Dyrner fra brancheforeningen DiaLab, som ser frem til at samle laboratorie- og diagnostikbranchen på en nytænkt platform:

- DiaLabXpo bliver et fælles fyrtårn i branchen, som virksomheder, faglige selskaber, organisationer og forskningsinstitutioner kan samles om både i København og Herning. Visionen er, at det bliver et mødested, som både er en faglig og personlig berigelse for de besøgende, og derfor glæder vi os i samarbejde med MCH til at invitere branchen indenfor til DiaLabXpo for første gang i 2019, siger Morten Dyrner, administrerende direktør i Holm & Halby og formand for udstillingsudvalget i brancheforeningen DiaLab.

Udover en stor udstillingsdel er det også ambitionen, at DiaLabXpo kommer til at indeholde medlemsmøder for forskellige diagnostisk faglige selskaber, politiske paneldiskussioner, trendforedrag, faglige shows, konkurrencer, netværksområder, underholdning samt branchefest og meget mere.

Årligt tilbagevendende begivenhed
DiaLabXpo skal afholdes én gang om året; I ulige år afholdes messen i Københavnsområdet, mens den i lige år afholdes i MCH Messecenter Herning sammen med fødevareteknologimessen FoodTech, hvor det nuværende FoodLab-koncept fremover bliver en del af DiaLabXpo og det udvidede fokus på laboratorie- og diagnostikbranchen.

I MCH A/S glæder man sig over det nye samarbejde:

- Vi glæder os over branchens ønske om en ny messe og vil gøre os umage for at leve op til den tillid, som vi er blevet vist, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og roser samtidig branchens store engagement i udviklingen af den nye fagmesse.

- DiaLab er en spændende og engageret partner, og vi ser frem til at udvikle samarbejdet og i fællesskab præsentere et nytænkt og aktivt mødested for laboratorie- og diagnostikbranchen.

DiaLabXpo afholdes første gang 24.-26. september 2019 i Lokomotivværkstedet i København.

 

Læs mere på www.dialabxpo.dk


Se flere billeder