04-11-2016  - MCH Presse

Længe ventet: Hausgaard kommer til Herning

Længe ventet: Hausgaard kommer til Herning

Pressefoto.

Efter otte års fravær vender den folkekære sanger og komiker Niels Hausgaard tilbage til MCH Herning Kongrescenter den 9. februar 2017 med sit nye show ”GUD ER STOR (og forfængelig og nærtagende, men stor!)”.

Fakta om Niels Hausgaard

  • Sanger, sangskriver, samfundsdebattør og komiker.
  • Født i Hirtshals i 1944.
  • Har siden 1970’erne optrådt med en blanding af musik og komik.
  • I 1974 slog han for alvor igennem med sangen ”Først En Halv Time På Den Ene Side Så En Halv Time På Den Anden” sunget på vendelbomål.
  • Niels Hausgaard blev især kendt for at tale vendelbomål.
  • Har vundet flere priser for sin evne til at bruge ord.

Underspillet komik, satiriske synspunkter og masser af latter fra publikum er kendetegnende for Niels Hausgaards shows, og nu offentliggør han sin turné for 2017, hvor han optræder i MCH Herning Kongrescenter den 9. februar 2017. Her vil Niels Hausgaard igen sætte samfundet under lup med skarpe punchlines og egne sange.

- Det er en rigtig stor glæde for os igen at kunne præsentere Niels Hausgaard i MCH Herning Kongrescenter. Hausgaard er berømt for sin unikke kombination af standup, musik, skarp satire og samfundsrevselse, som har gjort ham elsket og efterspurgt over hele landet. Hans shows er kendt for hurtigt at blive udsolgt, og vi ved, han har været savnet her i byen, så det gælder om at være klar, når billetsalget begynder, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

Niels Hausgaard tager altid fat i de temaer, der fylder i den offentlige debat, og humoristens 2017-show hedder ”GUD ER STOR (og forfængelig og nærtagende, men stor!)”.

- Gud er velegnet til underholdning. Jeg ved, det kommer bag på nogen, men Gud er revnende ligeglad med, hvad jeg og andre står og siger fra scenen. Han har så rigeligt at se til i forvejen, siger Niels Hausgaard om sit kommende show.

Improviserer på scenen
Den folkekære og lune komiker vil underholde med Gud, men Niels Hausgaard er også kendt for sin specielle arbejdsform, hvor showet kun delvist er tilrettelagt hjemmefra. Resten af showet opstår i samspil med publikum, hvor han improviserer. Så hvad aftenen byder på, udover underholdning, komik, humor og sange, er uvist. Der er ingen tvivl om, at Niels Hausgaard vil skabe en unik aften i samarbejde med publikum. Med sig på scenen har Niels Hausgaard Signe Svendsen, der blev landskendt, da hun sammen med Rollo & King vandt Melodi Grand Prix i 2001 med ”Der står et billede af dig på mit bord.” Signe Svendsen har i mange år turneret med Niels Hausgaard.

Læs mere her