21-03-2016  - MCH Presse

Landsholdet og Hareide indtager MCH Arena

Landsholdet og Hareide indtager MCH Arena

Kasper Schmeichel og den tidligere FCM-spiller Erik Sviatchenko er begge med i Bruttotruppen. Foto: www.dbufoto.dk

Vær med til at kickstarte en ny æra i dansk fodbold med Åge Hareide i spidsen for Danmark, når det danske fodboldlandshold tager imod Island på MCH Arena i Herning.

Fakta:

 • Fri træning tirsdag (Faxe Kondi Tribunen åbner 17.30)
 • FanZone foran MCH Arena kl. 18.30
 • Kampstart kl. 20.00
 • Langside, voksen: kr. 225,-
 • Endetribune, voksen: kr. 125,-
 • Endetribune, børn: kr. 75,-
 • Ståplads, voksen: kr. 100,-
 • Ståplads, børn: kr. 75,-

Alle priser er inkl. gebyr

De første 90 minutter med Åge Hareide som dansk landstræner spilles på MCH Arena i Herning torsdag. Her står Åge Hareide for første gang i spidsen på det danske landshold den 24. marts, hvor de danske drenge møder Island på hjemmebane i Herning. Det er samtidig årets første landskamp, der spilles på grønsværen på MCH Arena. Forinden kan fodboldglade midtjyder glæde sig til FanZonen foran MCH Arena, hvor der bydes på ansigtsmaling, fodboldaktiviteter med konkurrencer, pannabaner, bordfodbold og meget mere fra kl. 18.30.

- Vi glæder os meget til at spille i Herning, hvor vi har haft mange gode landskampoplevelser. De arbejder topprofessionelt og har stor erfaring med internationale kampe, siger Kim Hallberg, elitechef hos DBU.

Kampen er en vigtig del af forberedelserne til VM-kvalifikationen. I løbet af foråret skal den nye træner finde frem til det hold, der skal få Danmark med til VM. 

Åge Hareide har udtaget truppen til kampen mod Island, og til landskampen i Jylland kan man bl.a. opleve Kasper Schmeichel, Daniel Agger, Pierre Emile Højbjerg og Christian Eriksen i aktion på banen på den jyske hede. 

Desuden vender de tidligere FCM-spillere, Erik Sviatchenko, Simon Kjær og Jonas Lössl tilbage til MCH Arena i Herning med landsholdet. Til dagligt er MCH Arena hjemmebane for FC Midtjylland, de regerende mestre i Alka-Superligaen.

Der er lagt op til et særdeles spændende opgør i Herning. Island imponerede i EM-kvalifikationen, hvor holdet kvalificerede sig direkte til slutrunden i Frankrig.

- Island har stor sportslig succes i øjeblikket både på deres U-landshold og på A-landsholdet. De har leveret flotte resultater i EM-kvalifikationen, og derfor er det en meget spændende modstander at måle os med, udtaler Kim Hallberg, elitechef hos DBU.

Landsholdet spillede senest i Herning i efteråret 2013, hvor Danmark slog Norge, da Nicolai Boilesen i kampens 90. minut bragte Danmark foran 2-1. :

Efter kampen mod Island skal Åge Hareide og landsholdet til Hampden Park for at spille mod Skotland tirsdag den 29. marts kl. 21.00 dansk tid. Allerede tirsdag kan landsholdet åbne træning opleves kl. 18.00 med fri entre på Faxe Kondi Tribunen. 

Vær med til det nordiske opgør på MCH Arena torsdag den 24. marts kl. 20.00. Priser fra 100 kr. for voksne og 75 kr. for børn og pensionister. Billetsalg via DBU.dk

Bemærk

 • Åben træning på MCH Arena tirsdag kl. 18.00-19.00 med fri entre på Faxe Kondi Tribunen, hvor der vil være salg af mad og drikkevarer  (åbner kl. 17.30)
 • Mediespørgsmål til Jakob Wadland, DBU på jwad@dbu.dk
 • Download DBU PressKit