13-03-2020  - MCH Presse/DBU

Landskampen mellem Danmark og Færøerne aflyses

Landskampen mellem Danmark og Færøerne aflyses

Foto: Anders Kjærbye, fodboldbilleder.dk.

Landsholdets venskabskamp mod Færøerne på MCH Arena fredag 27. marts aflyses som følge af covid-19-situationen.

Herrelandsholdet kommer ikke til at spille venskabskampe mod Færøerne og England senere i marts.

Det er definitivt, efter det engelske fodboldforbund fredag meldte ud, at al fodbold i England er suspenderet indtil 3. april på grund af den coronavirus, der spreder sig over det meste af Europa.

Allerede i onsdags meldte DBU ud, at al fodbold i Danmark bliver sat på standby i resten af marts måned. Det gælder både 3F Superligaen, Gjensidige Kvindeligaen, divisionerne samt kampe og andre aktiviteter i breddefodbolden. På det tidspunkt markerede Kenneth Reeh, konstitueret direktør i DBU, at ingen af de danske fodboldlandshold ikke bør spille de planlagte kampe i marts.

DBU har også været i kontakt med det færøske fodboldforbund og bekræftet, at venskabskampen i Herning fredag den 27. marts også er aflyst.

- Det er beklageligt, at Herrelandsholdet ikke får spillet to spændende opvarmningskampe. Omvendt ønsker vi på ingen måde at risikere at sprede smitte, hverken til vores landsholdsspillere og trænere eller til andre omkring holdet og i samfundet omkring os. Aflysningerne er den eneste rigtige og ansvarlige beslutning, siger Kenneth Reeh.

DBU har allerede meddelt billetkøbere til venskabskampen mod Færøerne, at de får pengene tilbage og bliver kontaktet direkte.