14-10-2019  - MCH Presse

Lars Lilholt tager historierne med på scenen i Herning

Lars Lilholt tager historierne med på scenen i Herning

Pressefoto.

Publikum kan opleve Lars Lilholt helt tæt på, når han går på scenen i MCH Herning Kongrescenter 1. februar med showet ’Storyteller 2020’, der er en unik blanding af sangerens største hits og dertilhørende historier fremført i et intimt og akustisk univers.

Kald det bare kærlighed, for uanset hvordan man vender og drejer det, så er Lars Lilholt en af Danmarks mest folkekære kunstnere. Med mere end fire årtier på scenen og over to millioner solgte albums formår Lars Lilholt at samle publikum på tværs af generationer fra 70’ernes optræden med legenderne Kræn Bysteds til nutidens fællessang på festivaler landet over. Blandingen af folkemusik, rock og klassisk samt kærligheden til det danske sprog er om nogens Lars Lilholts speciale, og det bliver også udgangspunktet for den akustiske intimkoncert i Herning.

”Sprudlende spillemandskunst og horisontudvidende historiefortælling,” lød det i musikmagasinet GAFFA, da Lars Lilholt i 2018 forenede sine sange med historierne fra et langt liv, og nu genoptager sangeren succesen i MCH Herning Kongrescenter. I et intenst og stilfærdigt sammenspil med Lilholt band får instrumenterne lov at tale, og sangene kommer helt ud over scenekanten i et nærværende akustisk setup. Indimellem de store hits fortæller Lars Lilholt underfundige historier fra et langt liv som kunstner, der giver musikken og de store oplevelser et helt nyt perspektiv. 

Lars Lilholt kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 1. februar 2020. Billetter kan købes på mch.dk.