11-08-2022  - MCH Presse

Laudrup-Dufour kroner flot dansk VM-dag med sølv i suveræn kulisse

Laudrup-Dufour kroner flot dansk VM-dag med sølv i suveræn kulisse

Foto: MCH/Lars Møller.

Yderligere tre medaljer blev onsdag føjet til den danske medaljesamling, da der blev redet metal hjem i paradressur og voltigering, inden Cathrine Laudrup-Dufour satte punktum for en stærk dansk VM-dag med en sølvmedalje.

Med medaljekampe på alle arenaer og tusindvis af hesteglade gæster fra ind- og udland var der lagt op til en stor VM-onsdag i det midtjyske. Mens der blev taget hul på medaljejagten i springning og paradressur, blev et flot punktum omvendt sat for dressur- og voltigeringkonkurrencerne.

På et oplyst Stutteri Ask Stadium (MCH Arena) og foran et veloplagt publikum, der balancerede den nødvendige ro og rungende klapsalver perfekt, satte Cathrine Laudrup-Dufour onsdag aften jagten ind på et medaljehattrick. Hun og vallakken Vamos Amigos leverede endnu et forrygende ridt, der blev belønnet med en score på hele 89,411 procent. Endnu engang måtte Laudrup-Dufour dog se sig besejret af britiske Charlotte Fry, der imponerede alt og alle med sin freestyle til 90,654 procent på Glamourdale.

Tidligere på dagen blev der taget hul på paradressur på BB Horse Arena, og her sørgede Katrine Kristensen for en guldmedalje til Danmark efter en uhyre tæt duel med østrigske Pepo Puch og britiske Lee Pearson. Også i voltigering blev de rød-hvide farver repræsenteret på flotteste vis, da det danske hold rundede mesterskabet af med en overraskende sølvmedalje - den første nogensinde til et dansk voltigeringshold.

VM i ridesport finder sted fra 6. til 14. august på og omkring MCH-lokationerne MCH Arena, Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning.

LÆS MERE OM

VM i ridesport.
'Streetfood og hestesjov' i Herning midtby.

FØLG MED OG HOLD DIG OPDATERET PÅ DE SOCIALE MEDIER

Jyske Bank Boxens Facebook og Instagram.
Herning2022’s Facebook og Instagram.

#jyskebankboxen
#herning2022


Se flere billeder