09-04-2019  - MCH Presse

Leonard Cohen hyldes i Herning

Leonard Cohen hyldes i Herning

Pressefoto.

Få musikere har haft lige så stor indflydelse som legendariske Leonard Cohen. Nu samles nogle af Danmarks bedste musikere til en unik hyldestkoncert for sangeren 11. januar 2020 i MCH Herning Kongrescenter.

Den verdenskendte canadiske digter, forfatter, sangskriver og sanger Leonard Cohen døde i november 2016. Men verden synger stadig hans sange, heriblandt klassikerne "Hallelujah", "Dance Me to the End of Love" og "I'm Your Man". Nu vil et hold af landets bedste sangere og musikere, der alle har et nært forhold til Cohens fantastiske bagkatalog, samles og hylde den poetiske sanger i MCH Herning Kongrescenter 11. januar 2020.

På scenen kan man glæde sig til at opleve et usædvanligt stærkt felt bestående af Steen Jørgensen (Sort Sol), Claus Hempler, Mike Andersen, Bjørn Fjæstad (Baal), Signe Svendsen og Sara Indrio, som vil fortolke Cohens smukke sange.

Samme gruppe sangere med band samledes i februar 2017 for at hylde den nyligt afdøde og legendariske sanger. Det blev en smuk aften, og efter utallige opfordringer har holdet nu besluttet at tage en mini-tour rundt i landet for at hylde den store mester en sidste gang.

Leonard Cohen hyldestkoncert kan opleves i MCH Herning Kongrescenter 11. januar 2020. Billetter kan købes på mch.dk.