03-06-2024  - MCH Presse

LykkeLiga samlede landets lykkeligste håndboldspillere i Herning

LykkeLiga samlede landets lykkeligste håndboldspillere i Herning

Foto: LykkeLiga.

Jyske Bank Boxen dannede 1. juni rammen om highfives og håndbold i verdensklasse, da LykkeLiga i selskab med flere end 900 spillere fejrede sæsonfinalen med LykkeCup 2024.

Der var dømt kampgejst, sammenhold og konfetti for alle pengene, da flere end 900 LykkeLiga-spillere lørdag 1. juni indtog Jyske Bank Boxen for at fejre sæsonfinalen med LykkeCup 2024. Flere end 350 trænere stod klar til at guide deres hold gennem et festlig dag fyldt med forventninger og fællesskab - og tilsat masser af farverige outfits og festlige kampråb sørgede dagens LykkeLiga-stjerner for at fejre sæsonafslutningen med manér.

Da dagens håndboldkampe i både Jyske Bank Boxen og Hal M i MCH Messecenter Herning var fløjtet af, kunne deltagerne se frem til en storstilet gallaaften tilsat musikalsk underholdning fra det nye band The Lykkeligans - et konceptband designet til børn og unge med funktionsnedsættelse. Bandet består af karaktererne LykkeLucy, LykkeLeif, LykkeLiam m.fl., som alle satte godt gang i dansegulvet.

Det var fjerde år i træk, at LykkeCup blev afholdt i Jyske Bank Boxen.

Se billederne fra LykkeCup 2024 i galleriet herunder.


Se flere billeder