04-09-2021  - MCH Presse

LykkeLiga-stjernerne funklede i Jyske Bank Boxen

LykkeLiga-stjernerne funklede i Jyske Bank Boxen

Foto: LykkeLiga.

Med forrygende fight, kreative kampråb og skarpe jubelscener nåede stemningen bristepunktet, da Danmarks lykkeligste håndboldliga sluttede en coronapræget sæson af i Jyske Bank Boxen lørdag 4. september.

Fakta

  • 508 spillere, 240 trænere og 59 hold deltog i LykkeCup 2021.
  • LykkeLiga er Danmarks lykkeligste håndboldliga for børn med udviklingshandicap.
  • Grundlagt i 2017 af tidligere håndboldsspiller Rikke Nielsen og reklamemand Mikael Espensen. Begge er forældre til døtre med downs syndrom.
  • På bare tre år er LykkeLiga vokset eksplosivt og er i dag repræsenteret i håndboldklubber over hele Danmark samt på Færøerne og i Grønland. I dag tæller LykkeLiga-fællesskabet 75 hold, 1.200 spillere og over 450 frivillige trænere.

Karrusellen og krea-rummet stod klar, pokalen var finpudset, og duften fra popcornmaskinen havde bredt sig i arenaen: Der var lagt op til én stor fest i Jyske Bank Boxen.

Smilene var da også brede, da landets lykkeligste håndboldspillere indtog halgulvet med et gåsehudsfremkaldende indløb med fortjente klapsalver fra tribunerne. Herefter bød kultur- og kirkeminister Ane Halsboe-Jørgensen og Herning-borgmester Dorte West velkommen, inden de 508 spirende håndboldtalenter dansede sig varme i selskab med LykkeLigas mange ambassadører, og ligadommere kunne fløjte LykkeCup 2021 i gang.

Medaljer, musik og konfettiregn
De fremmødte i Jyske Bank Boxen var vidner til højt humør, kampgejst, veludførte finter og giftige hopskud, som resulterede i guldmedaljer til alle, alt imens guldkonfettien spredte sig i arenaen.

Badet i konfetti kunne de 508 guldmedaljevindere opleve idolet Shaka Loveless, der satte et flot punktum for LykkeCup til stor begejstring for landets lykkeligste håndboldspillere, der har lidt store afsavn under coronanedlukningen.

Helt omme var dagen dog ikke. Da Shaka Loveless havde fået tilpas mange klapsalver, børstede spillerne den værste konfetti af sig og fandt det stiveste puds frem. De trætte håndboldben skulle nemlig svinges til en storstilet gallafest med diskokugle og MGP-musik.

Se TV MIDTVESTs indslag fra dagen her


Se flere billeder