19-06-2019  - MCH PRESSE

Mads Langer vil igennem hele følelsesregistret i Herning

Mads Langer vil igennem hele følelsesregistret i Herning

Pressefoto.

Mads Langer vil få publikum i MCH Herning Kongrescenter til at græde, grine og danse, når hitmageren giver koncert fredag 31. januar 2020.

Det er en yderst populær herre, der indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter i det nye år. Med talrige platinsælgende singler, albums og over 100 millioner streams har Mads Langer slået sit navn fast med syvtommersøm i musikbranchen. Også udenfor den danske grænse markerer popikonet sig, hvor han senest har haft stor succes med singlen ’Me Without You’.

Det er dog ingen tilfældighed, at den 35-årige kunstner har bragt sig i en så gunstig position. Han kan med rette kaldes en af landets mest hårdtarbejdende og dedikerede kunstnere. 

- Jeg har en konstant strøm af musik kørende i mit hoved – fra jeg vågner, til jeg går i seng. Sådan har det været så længe, jeg kan huske tilbage. Musikken har altid været en del af mig, og jeg kniber mig dagligt i armen af taknemmelighed over, at jeg faktisk lever mit liv med min drengedrøm som omdrejningspunktet, forklarer Mads Langer.

Når Mads Langer lægger vejen forbi Herning, kommer den populære singer-songwriter direkte fra studiet i henholdsvis Los Angeles og London. Her har han indspillet et helt nyt album med Eg White og Evan Bogart, der står bag nogle af de allerstørste kunstnere, herunder Adele, Beyoncé og Sam Smith.

- Jeg har både tænkt mig at være helt alene på scenen i mit akustiske solounivers, men folk kan også glæde sig til mit otte mand store internationale band. Jeg drømmer om at lave en koncert, hvor man kommer hele registret igennem. Hvis vi har grædt, grinet og danset, så har det været en god aften, afslutter Mads Langer.

Mads Langer kan opleves i MCH Herning Kongrescenter fredag 31. januar 2020. Billetsalget starter fredag 21. juni klokken 10.00 på mch.dk.