17-02-2016  - MCH Presse

Mads & Monopolet besøger Herning

Mads & Monopolet besøger Herning

Med flere end 1 million lyttere lørdag efter lørdag er Mads & Monopolet et af Danmarks mest populære radioprogrammer. Den 3. marts forlader de æteren for en enkelt aften og rykker ind på scenen i MCH Herning Kongrescenter

FAKTA:

  • Mads og Monopolet kommer til MCH Herning Kongrescenter torsdag 3. marts 2016.
  • Dørene åbnes kl. 19.30 og showet starter kl. 20.00.
  • Mads Steffensen styrer showets gang med ”monopolisterne” Hella Joof, Simon Jul og Søren Rasted ved roret.

Mads Steffensen og hans monopol har gennem 13 år løst lytternes dilemmaer i radioen. Nu tager han sit monopol bestående af Hella Joof, Simon Jul og Søren Rasted under armen og ind til en forrygende aften i MCH Herning Kongrescenter.

Radioshowet, der efter 12 år på P3 nu er rykket til P4, har fået over én million lyttere og er dermed et af Danmarks absolut største radioprogrammer. Showet i Herning er forårets eneste, hvor Monopolet rykker ud af DR og knuser publikums dilemmaer direkte på scenen.

Nærværet og den specielle lørdags-stemning breder sig fra scenen og giver en helt unik oplevelse for publikum, der overværer diskussionerne om hverdagens dilemmaer om alt fra engangsknald til bleskift, mens radiomikrofonerne er slukkede og den røde liveknap over hovedet på monopolet i Herning er slukket.

Dit dilemma diskuteres
Showet handler om os alle, og hvordan vi lever vores liv. Mads og Monopolet tager denne aften udelukkende kun dilemmaer op, som publikummerne til aftenens show har sendt ind. Dermed har du som publikum en unik mulighed for, at det netop er dit dilemma, som Joof, Jul og Rasted under kyndig ledelse af Mads Steffensen tager op til problemløsning denne aften i Herning.

Som sædvanlig er Mads Steffensens Monopol ikke fedtet ind i nogle af dilemmaerne, ligesom de ikke har nogen aktier i dem. Til gengæld er monopol-deltagerne kendt for at sige deres uforbeholdne mening.

Det bliver med sikkerhed en aldeles forrygende og tankevækkende aften!

BILLETTER: Billetsalget er i gang via Billetnet.dk og i MCH Billetsalg, tlf. 9926 9708. 
Pris kr. 300,- inkl. gebyr.

Yderligere oplysninger: Rikke Toft, Projektkoordinator, 9926 9847