03-03-2023  - MCH Presse

Madværkstedet Bornholm melder alle stande solgt

Madværkstedet Bornholm melder alle stande solgt

Den nye fødevarefagmesse Madværkstedet Bornholm oplever stor udstilleropbakning. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Knap 70 udstillere har sikret sig en plads på Bornholms nye fødevarefagmesse, Madværkstedet Bornholm, der således har udsolgt af stande. Det bekræfter medarrangøren MLDK Mærkevareleverandørerne i behovet for messen, og også hos udstillerne er glæden stor. Messen finder sted i Rønnehallen 8. marts 2023.

Madværkstedet Bornholm kunne dårligt have ønsket sig et bedre udgangspunkt - med lidt under en uge til start er alle stande solgt, og der er således lagt i ovnen til en inspirerende dag med knap 70 udstillere, der samlet set repræsenterer et bredt udsnit af, hvad der rører sig på madscenen i øjeblikket. Hos MLDK Mærkevareleverandørerne, der arrangerer messen i samarbejde med MCH A/S, vækker opbakningen ikke overraskende stor begejstring.

- Den flotte tilslutning bekræfter i dén grad vigtigheden af, at Bornholm har sin egen fødevarefagmesse, og vi er naturligvis meget glade for at kunne melde udsolgt af stande. Det betyder, at efterspørgslen har været, som vi håbede, og at vi kan præsentere en mangefacetteret messe med en lang række udstillere fra alle branchens kategorier. Der bliver noget at komme efter for alle, der beskæftiger sig professionelt med fødevarer, og det er selvfølgelig meget tilfredsstillende, konstaterer direktør i MLDK Mærkevareleverandørerne Niels Jensen, der også glæder sig over opbakningen fra tre af landets førende fødevaregrossister, BC Catering, Hørkram Foodservice og Dagrofa Foodservice.

Madværkstedet Bornholm favner bredt og beskæftiger sig således med kategorierne hotel, restaurant, café, institution, cafeteria, pølse-, grill- og burgerbarer samt kiosker.

Udstiller: Et meget velkomment tiltag
DRYK, der producerer 100% plantebaserede drikke, hører til messens udstillere, og virksomheden finder det både spændende og perspektivrigt med en ny fødevarefagmesse på Bornholm.

- Vi har brug for at styrke og løfte sektoren i fællesskab. Alle tiltag, der inspirerer kunderne og gør det hele nemmere for dem, er meget velkomne - især i tider som disse. Forhåbentlig bliver dette arrangement så vellykket, at det skal gentages igen og igen, lyder det fra Business Manager i DRYK Johan Pedersen, der kalder Bornholm én af landets 'mest gastronomiske egne' og har store forventninger til messen:

- Jeg glæder mig til at møde eksisterende kunder og samarbejdspartner og desuden møde en masse nye, spændende, potentielle kunder. Da DRYK er en mindre virksomhed og ikke har sælgere i hele landet, er det vigtigt for os at optimere og være så effektive som muligt. Med denne messe håber vi på at favne en stor del af de bornholmske steder på én og samme gang.

Bornholm - et oplagt samlingspunkt
Også hos Banana Cph, der producerer vegansk is og konfekture med mere baseret på bananer, ser man frem til at møde både nye og eksisterende kunder og samarbejdspartnere. Og virksomheden medbringer generøst med godter til den søde tand:

- De besøgende kan forvente at smage en masse fantastiske, bæredygtige snacks, kager og konfekture, og så kan de høre meget mere om vores mission om at reducere madspild og være med på at gøre en forskel, fortæller COO i Banana Cph Thomas Barton, der også finder det fuldstændig naturligt med en fødevarefagmesse på Bornholm:

- Det er på sin plads, at Bornholm som Danmarks nye gastronomiske knudepunkt er samlingspunkt for én af de mest interessante og betydningsfulde messer på året.

Lokal udstiller: Et flot felt af udstillere
Og apropos solskinsøen, det hele handler om, så deltager også Gourmet Bornholm meget naturligt på messen. Foreningen arbejder for at fremme udvikling og salg af kvalitetsfødevarer på Bornholm og i resten af Danmark.

- Det er et flot felt af udstillere, så jeg forventer mig en god netværksdag, hvor vi på vegne af medlemmerne af Gourmet Bornholm kan spotte nogle mulige samarbejder - det er altid inspirerende at se, hvad der rører sig i branchen, og hvad den næste tendens måske bliver, lyder det fra sekretariatschef i Gourmet Bornholm Mikkel Bach-Jensen, der fortæller, at Gourmet Bornholms medlemmer på standen præsenterer et bredt felt af både fødevareproducenter og spisesteder - krydret med nyheder og helt nye produkter.

Madværkstedet Bornholm, der arrangeres i et samarbejde mellem MLDK Mærkevareleverandørerne og MCH A/S, finder sted i Rønnehallen 8. marts 2023. Læs mere hér.