21-03-2017  - MCH PRESSE

Madværkstedet byder på en verden af kulinariske oplevelser

Madværkstedet byder på en verden af kulinariske oplevelser

Niels Jensen, CEO i DLF, og Georg Sørensen, adm. direktør i MCH A/S, åbnede Madværkstedet. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den komplet udsolgte fødevarefagmesse Madværkstedet slog tirsdag morgen dørene op til 150 udstillere, 194 produktnyheder og et væld af aktiviteter. Allerede den første time gik knap 1.000 besøgende gennem dørene.

Madværkstedet

 

Madværkstedet er fødevarebranchens nye fagmesse med maden og det gode håndværk i centrum. Messen bliver et levende værksted med foredrag, workshops og produktpræsentationer, hvor det er muligt at hente inspiration fra 150 udstillere samt se, høre, røre, dufte og selvfølgelig smage på maden. Madværkstedet arrangeres af MCH Messecenter Herning i samarbejde med brancheforeningen DLF - Dagligvareleverandørerne. Madværkstedet finder første gang sted den 21.-22. marts 2017 i Lokomotivværkstedet i København.

Der var kø ved dørene, da Madværkstedet tirsdag morgen åbnede til den første udgave af fødevaremessen, der i ulige år skal tjene som supplement til Foodexpo – Nordens største fødevaremesse.

Med 150 udstillere på plads i det smukke, gamle lokomotivværksted i København kan de besøgende gå på opdagelse blandt 194 produktnyheder, et væld af økologiske og konventionelle specialiteter og velkendte favoritter fra fødevareindustrien. Under hele messen vil der være masser af aktiviteter, hvor besøgende blandt andet kan opleve trendområdet Det Levende Madværksted, hvor udstillere og kendte kokke gennem 28 forskellige sessioner vil underholde, vejlede og inspirere med forskellige workshops. I samme køkken rykker også Cateringlandsholdet ind, når der tirsdag aften afholdes øko-aften for fagfolk.  
 

Et stærkt fundament
Madværkstedet blev officielt åbnet tirsdag morgen, hvor administrerende direktør i MCH A/S, Georg Sørensen, bød udstillere og presse velkommen til den første udgave af Madværkstedet.

- Madværkstedet er det nye, levende og faglige mødested i de ulige år. Jeg vil gerne takke både udstillere og styregruppen for den tillid og opbakning, I har vist os. Tak fordi I alle har gjort en særlig indsats for at kunne give gæsterne inspiration og oplevelser for alle sanser, sagde Georg Sørensen og takkede samtidig den mangeårige samarbejdspartner leverandørforeningen DLF for at have taget initiativet til messen. 

Messens officielle åbningstaler var Niels Jensen, CEO i DLF, som takkede både udstillere og MCH Messecenter Herning for den flotte opbakning til den nye fagmesse:

- Vi lever i en digitaliseret verden, hvor forandringerne sker hurtigere, end vi selv kan følge med. Meget kan vi sætte på formler, ligninger og algoritmer, men samtidig med dette sker, så lever vi også alle med en erkendelse af, at mødet og dialogen mellem mennesker ikke kan erstattes af ligninger og algoritmer, sagde Niels Jensen og fortsatte:

- Dialog er afgørende for, at vi kan udvikle fødevarebranchen - uanset om vi taler om nye produkter eller nye koncepter. Madværkstedet er stedet, hvor vi gennem dialog kan inspirere hinanden, så vi sammen bedre kan imødekomme dagens og morgendagens forbrugere, uanset hvor, hvornår og hvordan de nyder vore produkter. Sammen starter vi nu en ny rejse med Madværkstedet – et godt fundament vi sammen kan bygge videre på, sagde Niels Jensen og erklærede Madværkstedet for åbent.

Madværkstedet er udviklet i et tæt samarbejde mellem leverandørforeningen DLF, en styregruppe bestående af food-udstillere samt MCH Messecenter Herning.

Messen har åbent tirsdag fra 10:00-18:00 og onsdag fra 08:00-18:00. Fra 08:00-10:00 onsdag vil der være et VIP-arrangement for cafébranchen, hvor blandt andre virksomhedsejeren Christian Stadil og designeksperten Mads Arlien-Søborg vil holde foredrag.