24-05-2018  - MCH PRESSE

Madværkstedet vender tilbage

Madværkstedet vender tilbage

Madværkstedet vender tilbage 26.-27. marts 2019. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Fødevarebranchens nye, levende og sanselige fagmesse er tilbage for at sætte fokus på det gode håndværk 26.-27. marts 2019. Madværkstedet byder på produktnyheder, inspiration og viden i Lokomotivværkstedets rå rammer i København.

Madværkstedet vender i 2019 tilbage og slår dørene op til Lokomotivværkstedets rå og stilrene torvehal tirsdag 26. og onsdag 27. marts. Det bliver endnu en gang et levende og sanseligt værksted, der stiller helt skarpt på det gode håndværk samt de nyeste tendenser og produkter inden for føde- og drikkevarer.

På Madværkstedet kan fødevareleverandører og -grossister fremvise nyheder og fortælle historien bag deres produkter. På trendområdet ’Det Levende Madværksted’ får de derudover mulighed for at komme endnu tættere på kunderne gennem daglige workshops og foredrag, der skal bidrage yderligere til inspiration og vidensdeling.

Messen er fødevareleverandørernes nyudviklede fagmesse, som blev lanceret i 2017 som supplement i de ulige år til Nordens største fødevaremesse Foodexpo:

- Vi fik en fantastisk modtagelse fra hele branchen i 2017, og derfor er vi meget stolte over, at vi kan byde dem alle sammen ind til ny inspiration igen i 2019. Vi ville gerne skabe et mødested til fødevarebranchen i de år, hvor der ikke afholdes Foodexpo i Herning, og det er lykkes, siger Carina Høgsted Kirkegaard, projektleder i MCH Messecenter Herning, som arrangerer Madværkstedet.

Et stærkt samarbejde

Madværkstedet er udviklet i et tæt samarbejde mellem MCH Messecenter Herning, en gruppe af food-udstillere og brancheforeningen Mærkevareleverandørerne, som ser frem til at fortsætte samarbejdet:

- Det var en stor succes sidste gang, og det vil vi gerne være med til at bygge videre på. Det fælles møde, som opstår mellem kunder og producenter på en messe som Madværkstedet, er noget helt særligt, og det skal vi værne om. Derfor glæder vi os til at kunne byde både udstillere og besøgende velkommen på Madværkstedet igen i 2019, siger direktør for brancheforeningen Mærkevareleverandørerne, Niels Jensen.

Madværkstedet afholdes i marts 2019, og allerede nu er de første udstillere på plads. I oktober 2018 åbner forhåndsregistreringen for besøgende. Læs mere om Madværkstedet 2019 på madværkstedet.dk.