03-08-2021  - MCH PRESSE

Mange spændende nyheder på Transport 2021

Mange spændende nyheder på Transport 2021

Foto fra Transport 2019 af MCH/Tony Brøchner.

Når dørene til Skandinaviens største transportmesse åbner i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021, er det for en branche, der ser frem til igen at kunne mødes ansigt til ansigt og fremvise deres nyeste produkter. Blandt de mange udstillere er lastbilimportørerne Iveco North Europe & Baltics og DAF Trucks Danmark A/S samt flere markedsførende virksomheder indenfor trailers og dæk: HFR-trailer, BP Trailer og Bridgestone.

Forberedelserne til Transport 2021 er i fuld gang, og hos teamet bag messen meldes der om bred opbakning fra branchen. Udstillerlisten tæller blandt andre lastbilimportørerne Iveco North Europe & Baltics og DAF Trucks Danmark A/S samt Bridgestone, HFR-Trailer og BP Trailer. Hos sidstnævnte glæder man sig over udsigten til at komme på messe igen:

- Vi ser frem til igen at kunne mødes fysisk med kunder og samarbejdspartnere samt se nye spændende produkter hos vores kollegaer i branchen. Det har været en periode på halvandet år, som har været meget frustrerende for en branche, som har været vant til at leve på opsøgende arbejde. Det fysiske møde med kunden har altid været en hjørnesten i salget af produkter til transportbranchen, så vi ser meget frem til at deltage på Transport 2021, siger Jens Erik Platz, direktør, BP Trailer.

Også hos HFR-Trailer hilser man muligheden for at komme ud og mødes ansigt til ansigt på Transport-messen igen meget velkommen:

- Vi ser frem til endelig at kunne mødes med branchen igen. Vi har været "fast inventar" på Transport-messen siden 1988, og for os er det en relationsskabende messe, hvor vi får mulighed for at møde branchen i øjenhøjde. Vi har savnet messen og bakker naturligvis op om den, siger Ulrik Frederiksen, administrerende direktør, HFR-Trailer.

Mange spændende nyheder
Messehallerne i Herning bliver i år fyldt med mange helt nye modeller og koncepter. For Ivecos vedkommende er fremtiden grøn, og derfor vil de blandt andet fokusere på grønne og digitale løsninger:

- Vi viser et stort udbud af vores gaskøretøjer fra det lettere til det tunge segment. Ved at vælge gas som brændstof kan man opnå 95 procent færre partikler, 95 procent mindre CO2-udslip med biogas, 90 procent mindre NOx - og man får tilmed en rækkevidde på op til 1600 km samt MAUT-fritagelse i Tyskland ved køretøjer over 7,5 ton, fortæller Kåre Neergaard, Business Line Manager, Iveco North Europe & Baltics.

Derudover vil Iveco vise deres seneste nyheder, som inkluderer den nye offroad-model over 16 tons, Iveco T-WAY, samt landevejsmodellen Iveco S-WAY. Desuden har de også Danmarkspremiere på den nye varebil Iveco Daily.

- Alle er de spækket med nye digitale løsninger, som gør chaufførens hverdag lettere, sikrere og mere effektiv; blandt andet har vi startet et samarbejde med Amazon, så vi kan tilbyde den stemmestyrede tjeneste Alexa i alle vores nye køretøjer, tilføjer Kåre Neergaard.

Hos DAF Trucks Danmark A/S ser man også frem til at fremvise den nyeste generation af lastbiler:

- Vi ser naturligvis frem til for første gang at vise vores fantastiske New Generation DAF-lastbiler frem på dansk jord på Transport 2021. De er helt nye og de første på markedet til at udnytte EU's nye dimensionsregler, fortæller Rita M. Hansen, Marketing & Office Manager, DAF Trucks Danmark A/S, og tilføjer:

- Transport-messen giver alle i hele branchen muligheden for at få ny og opdateret viden - lige fra vognmænd, chauffører, producenter og opbyggere til interesseorganisationer og myndigheder. Det er uhyre vigtigt for os som producent at vise, at vi forsøger at komme hele vejen rundt.

Også Bridgestone medbringer flere nyheder på Transport 2021:

- Vi medbringer det nye Bridgestone Duravis-dæk, der har fokus på lav rullemodstand. Derudover vil vi præsentere FuelCare-beregningsværktøjet, der kan spare flåderne for tusindvis af kroner årligt. Og så viser vi også det sidste nye inden for mobilitet i samarbejde med Webfleet Solutions. Vi glæder os til endelig at møde alle vores gode kunder igen, udtaler Lotte G. Bodilsen, Marketing Manager, Bridgestone.

Transport 2021 finder sted i MCH Messecenter Herning 16.-18. september 2021.

Læs mere på www.transportmessen.dk