14-01-2016  - MCH Presse

Martin Brygmann er bingovært ved Danmarks største bingofest

Martin Brygmann er bingovært ved Danmarks største bingofest

Manden med de tusind ansigter, Martin Brygmann, skal være bingovært ved Danmarks største bingofest, der afholdes som optakt til Dansktop Prisen 2016.

Når dørene åbnes til Dansktop Prisen 2016 den 23. januar i Jyske Bank Boxen, hylder Familie Journal og dk4 dansktoppens kunstnere og kårer helt nye, lovende talenter. Det er dog ikke kun dansktoppens stjerner, der skal begaves denne aften, men også gæsterne i salen.

Som optakt til showet omdannes Jyske Bank Boxen i samarbejde med Bingo fra Danske Spil nemlig til Danmarks største bingohal. Aftenens bingovært bliver manden med de tusind ansigter – den altid underholdende entertainer, Martin Brygmann. Flankeret af smukke bingopiger vil Martin afvikle et højintensivt bingospil, som vi aldrig har set det før.

Aftenen starter altså med en gaveregn over gæsterne, der kan vinde præmier fra blandt andre Bravo Tours, Small Danish Hotels, DFDS og Gense.

Med Martin Brygmann på scenen er der ingen tvivl om, at gæsterne er i stødet, når tæppet går til det store show, hvor alle de mange priser skal uddeles. Når vinderne er fundet, anekdoterne fortalt og priserne delt ud, forvandles Jyske Bank Boxen til et kæmpe dansegulv. Alle kan feste videre og danse til ørehængere fra dansktoppens stjerner, herunder blandt andre Birthe Kjær, Keld og Hilda, samt ”special guest” Johnny Logan.

Læs mere om prisfesten og køb billet