25-11-2016  - MCH Presse / Lea Schøler Christensen

Masser af oplevelser for børn i MCH

Masser af oplevelser for børn i MCH

Sigurd og Bjørnen Bjørn synger julen ind i MCH Herning Kongrescenter. Og det er bare en af flere gode oplevelser i MCH for de mindste og for hele familien.

Både juleopvarmning, vinterhygge, isshow, teater og forårsfestlige koncerter for de yngste er i vente i MCH Messecenter Herning.

MCH’s vintersæson byder på et varieret program for poderne. Store oplevelser, velkendte figurer, gode grin og masser af musik for børn og deres familier er i kalenderen.

Den oplagte adventsgave til børn og børnebørn
2. søndag i advent, den 4. december, kan du synge julen ind sammen med Sigurd Barrett og Bjørnen Bjørn. Sigurds julekoncert er blevet en afholdt, årlig klassiker overalt i landet, og netop nu er Sigurd aktuel med den anmelderroste cd "Julens salmer", hvor ”Glade jul” og alle de andre juleklassikere bliver serveret på en ny måde. I år har Sigurd planlagt en helt særlig julesang-battle. Hvor mange julesange kan man nå at synge på fem minutter? Julequiz bliver der også - og selvfølgelig mulighed for at synge julen ind med julens salmer og sange og Sigurds egne kendte sange fra TV. Man kan desuden se frem til nissedrillerier, klassiske musikere med nissehuer på, rytmisk band, masser af fællessang og et børnekoret bestående af 30 børn fra 3. klasse på Vildbjerg skole.

”Syng julen ind med Sigurd 2016”, MCH Herning Kongrescenter, den 4. december klokken 15.00. Køb billetter her.

Traditionsrig optakt til julen
Også i den jule-musikalske ende af MCH’s kalender finder du ”Familiejulekoncert 2016”. Det er en fast tradition i december, at Herning Kommune, Center for Børn og Læring, afholder familiejulekoncert efter alle julekunstens regler. Der vil være kendte og elskede klassikere på repertoiret, men også nye sange.
Sangerne ved årets familiejulekoncert er kor fra skolerne i Herning Kommune, og de bliver akkompagneret af Herning Amatørsymfoniorkester og et mindre rockorkester. Og så skal det nok blive jul!

Familiejulekoncerten 2016, MCH Herning Kongrescenter, den 13. december 2016 kl. 19.30. Køb billetter her.

Disney-eventyr på isen
Jyske Bank Boxen bliver til februar forvandlet til en eventyrlig tidsrejse, når Disney On Ice for første gang besøger Herning. Under temaet ”100 års magi” kan man opleve Mickey og Minnie Mouse, Anders And, Fedtmule og alle deres venner fra de højtelskede Disney-film gemmen årtier.

Det bliver en rejse med Løvernes Konge, cowboys og spacerangers fra Toy Story-universet og magiske, flyvende tæpper fra historien om Aladdin. Showet byder også på en helt særlig optræden fra Frost-universet med de to prinsesser Anna og Elsa, bjergeventyreren Kristoffer og alles yndlings-snemand Olaf fra den mest populære animerede spillefilm nogensinde.

På skøjterne optræder et internationalt hold af prisvindende skøjteløbere, som indgår i medrivende koreografier, akkompagneret af flere end 30 Disney-hits som for eksempel "Hakuna Matata", "Du Er Min Bedste Ven", "Et Helt Nyt Liv" og mange flere.

Disney On Ice, 100 års magi, Jyske Bank Boxen, den 11. og 12. februar, begge dage klokken kl. 10.30, 14.30 og 18.30. Køb billetter her.

Halløj i Hakkebakke-skoven
Teaterforestillingen Dyrene i Hakkebakkeskoven vender tilbage i vinterferien 2017, når kongrescentret atter byder indenfor i skoven i teatersalen. Her bor Klatremusen, Mikkel Ræv, Bamsefar og alle de andre dyr fra Thorbjørn Egners forunderlige univers.

Det er igen en MCH-egenproduktion lige som Pippi Langstrømpe og Emil fra Lønneberg tidligere har været det. Kim Harris er instruktør, og børn og voksne fra Midt- og Vestjylland optræder på de skrå brædder.

Før forestillingen kan børn i alle aldre hygge sig med aktiviteter og konkurrencer i kongrescentrets foyer.

Dyrene i Hakkebakkeskoven, MCH Herning Kongrescenter, den 11.-16. februar. Køb billetter her.

Oplev populær vært fra DR Ramasjang
Rosa Marie Gjerluff Nyholm, måske bedre kendt som Rosa fra Rouladegade og Rosa i ”Byttebiksen” og ”Sovedyr på Eventyr”, kommer til Herning Kongrescenter til marts med showet ”Rosas sovedyr på eventyr”, et nyt show fra Rosa og Rødderne. Her kan alle børn medbringe deres sovedyr og krammedyr, som har lyst til at danse til hede rytmer og søde sovedyrssange.

Med nye og gamle sange fra Rosas populære TV-programmer bliver det en herlig sovedyrsfest, hor der skal rystes rævehaler, kastes med plyskillinger, bages isbomber til isbjørne og meget mere.

Rosas sovedyr på eventyr, MCH Herning Kongrescenter, den 5. marts 2017 kl. 15.00. Køb billetter her.

Og børn er mere end velkomne i MCH:

- Vi bestræber os altid på at have oplevelser for alle på programmet. Det gælder i høj grad også børnene, som det er en stor fornøjelse at have som gæster. Det er tydeligvis en helt særlig oplevelse for børnene, når det er dem, der får mulighed for at komme til et show, en koncert eller en musical. Vi elsker at give vores gæster unikke oplevelser – det gælder ikke mindst børnene, siger Nicki Quist, Leder af Kultur, MCH Messecenter Herning.

Alle arrangementer for børn bliver løbende annonceret på mch.dk under Oplevelser for børn.