16-02-2018  - MCH Presse

Masser af spændende foredrag for alle i MCH

Masser af spændende foredrag for alle i MCH

Til et af de mange foredrag i MCH kan du opleve Mikkel Kessler fortælle om livet i bokseringen. Pressefoto.

Mød en cykelkommentator, en bokser, en racerkører, en folkekær skuespiller, en psykologiprofessor og mange flere til spændende foredrag i MCH Herning Kongrescenter.

Jørgen Leth & Natasja Crone - Leth om livet plus det løse: 3. april 2018

Jan Magnussen - Helt tæt på: 18. april 2018

Nils Villemoes - Bøvl: 16. maj 2018

Svend Brinkmann - Ståsteder: 24. maj 2018

Mikkel Kessler - Fighterånd: 29. maj 2018

Preben Elkjær - Mit liv som Elkjær: 30. maj 2018

Anders Agger - Sømanden, Helmig & Heavy Agger: 4. september 2018

Pernille Aalund og Kim Boye - Den mentale kriger: 27. september 2018

Ulf Pilgaard - Mit liv som Ulf: 3. oktober 2018

Mikkel Beha - Oplev Mikkel Beha: 12. november 2018

Lola Jensen & Morten Resen - Parforholdets (u)muligheder med børn: 21. november 2018

Det er populært at gå til foredrag. Ifølge Danmarks Statistik er det især jyder, der elsker at gå til foredrag, og i MCH Herning Kongrescenter er der noget at komme efter for de foredragsglade.
Her er nemlig et stort udbud af interessante foredrag på programmet; noget at blive klogere af, noget at blive udfordret af, noget at grine af samt spændende kig ind bag facaden hos mennesker, vi kender fra sportens verden og fra tv.

En legendarisk stemme og tre stærke sportsfolk
Den 3. april kan man opleve filminstruktør, forfatter og cykelkommentator Jørgen Leth i samtale med tv-journalist Natasja Crone. Her fortæller han om et langt og passioneret liv i kunstens, kærlighedens og cykelsportens tjeneste. Et par uger senere, den 18. april, holder racerkører Jan Magnussen ét af sine sjældne foredrag om livet bag rattet i nogle af verdens hurtigste biler på verdens bedste racerbaner. Han giver et unikt indblik i sin spændende motorsportskarriere på topplan med Le Mans-løb, sejre, fyringer og nye begyndelser.

Inden for sportens verden bliver der også mulighed for at møde én af de helt store fodbold-koryfæer, når Preben Elkjær holder foredrag 30. maj. Der bliver også mulighed for at møde en tredje stor sportsmand, nemlig Danmarks bedste bokser nogensinde: Mikkel Kessler. Den 29. maj holder den ellers private Mikkel Kessler foredrag om sin professionelle karriere og om livets valg og fravalg.

Også en anden Mikkel med en spændende historie holder foredrag i Herning, nemlig Mikkel Beha, og det foregår 12. november. Han fortæller engageret om at rejse med sine sønner, om mødet med fremmede kulturer og om de valg, der er nødvendige at tage for at få sine drømme til at gå i opfyldelse.

Lær at gå glip, balancere og stå fast
Den 24. maj er den gamle Herning-dreng, psykologiprofessor Svend Brinkmann på programmet. Oplev ham til et både tankevækkende, aktuelt og underholdende foredrag, hvor han opfordrer til at stå fast og gøre op med tidens udviklingstvang.

Også en anden dygtig formidler er på MCH's foredragsprogram, nemlig DR-journalist og dokumentarist Anders Agger, som 4. september kan opleves med sit tv-foredrag "Sømanden, Helmig & Heavy Agger".

Den 27. september kan man glæde sig at høre Pernille Aalund og Kim Boyes foredrag om jalousi, flirt, utroskab, delebørn, forelskelse, illusioner, begær og millimeterdemokrati. Man kan også glæde sig til en underholdende og anderledes aften i selskab med TV2s populære familievejleder, Lola Jensen og studievært Morten Resen, der 21. november giver et kærligt spark bagi og en masse gode råd om balancen mellem kærlighed og klapvogne - parforhold og pæremos.

Revykonge: om 50 år som skuespiller
Vi kender ham fra parodierne af Dronning Margrethe og talrige andre roller. Den 3. oktober vil Ulf Pilgaard under overskriften "Mit liv som Ulf" fortælle om sin karriere med mere end 50 års revy, teater og filmroller som Olsen Banden, Nattevagten og Borgen. Det hele serveret i en humoristisk og overraskende fortælling om opvæksten i et præstehjem og med sjove anekdoter fra skuespillerverdenen samt tankevækkende historier om at finde sin egen plads i livet.

I en lidt anden boldgade, men også med glimt i øjet, kan man opleve en spændende aften med Nils Villemoes, der giver ekstra foredrag 16. maj. Et underholdende og stand-up-agtigt foredrag om ledelse, om sammenhængen mellem liv, leg og lyst, løn, længsel og lediggang.