04-09-2020  - MCH Presse

MCH’s tryghedskoncept godt modtaget

MCH’s tryghedskoncept godt modtaget

Som tillæg til sundhedsmyndighedernes covid-19-retningslinjer har MCH udviklet konceptet TrygtMCH med fokus på afstand, antal, adfærd og hygiejne. Foto: MCH/Tony Brøchner

Både besøgende og udstillere på interiør- og designmessen Formland har i analyse taget godt imod MCH’s indsats for at skabe sundhedsforsvarlige, trygge rammer om deres messebesøg.

TrygtMCH

  • Messeaktivitet er omfattet af det regelsæt for antal kvadratmeter pr. person, som også kendes fra landets stormagasiner og storcentre. MCH har som tillæg udviklet konceptet TrygtMCH®, der med grundprincipperne antal, afstand, adfærd og hygiejne sikrer et ansvarligt og attraktivt mødested for dansk erhvervsliv.
  • TrygtMCH® indebærer tiltag som ændrede halplaner med større stande og bredere gangarealer, besøgsregistrering, dedikerede parkeringsområder og indgange. 

Analyse af TrygtMCH

422 besøgende og 106 udstillere har deltaget i analysen. Om deres besøg siger de blandt andet:

  • Udstiller: "TAK for jeres kæmpe indsats for at gøre det til en TRYG oplevelse for både udstillere og besøgende."
  • Besøgende: "Det mest sikre sted at være i Danmark den weekend."

Læs mere om TrygtMCH ® her.

Formland fra 13.-16. august var MCH’s første messe siden nedlukningen i marts, og som supplement til sundhedsmyndighedernes covid-19-retningslinjer blev messen gennemført under konceptet TrygtMCH®. Fagmessen samlede 6.500 branchefolk i MCH Messecenter Herning, og de blev efter messen spurgt om deres oplevelse af trygheden.

De mange TrygtMCH-tiltag får i analysen en samlet score på 4,5 fra besøgende og 4,4 fra udstillerne på en skala fra 1-5. Samtidig svarer 98 procent af de besøgende ”ja” på spørgsmålet om, hvorvidt de følte sig trygge under deres besøg i messecentret. For udstillerne var tallet 97 procent.

De positive tilkendegivelser vækker glæde hos administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen.

- Vi er utrolig glade for den positive feedback, vi har modtaget på vores TrygtMCH-koncept. Det glæder os, at konceptet og de mange tiltag er blevet taget så godt imod, og vigtigst af alt at de har bidraget til at skabe tryghed blandt messedeltagerne, som jo netop har været vores sigte, udtaler direktøren og konstaterer:

- Vi har med TrygtMCH vist, at det er muligt at skabe sundhedsmæssigt forsvarlige rammer om de fysiske og personlige møder mellem mennesker. 

Byggesten til fremtiden
MCH bygger videre på de gode takter på til de kommende arrangementer i koncernen. Genåbningen af MCH Herning Kongrescenter fredag 28. august blev således også gennemført under TrygtMCH®, og det samme gør sig gældende for alle fremtidige arrangementer i såvel messecentret som kongrescentret.

Få det fulde overblik over kommende begivenheder her.

 

Hør, hvordan udstillere og besøgende oplevede TrygtMCH-tiltagene på Formland her:

TrygtMCH tager udgangspunkt i MCH's vision: "Vi skaber unikke oplevelser, hvor mennesker trygt kan mødes". I videoen herunder kan du se hvordan.