23-03-2020  - MCH Presse

MCH anvender hjælpepakken

MCH anvender hjælpepakken

Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S. Foto: MCH

MCH A/S anvender regeringens hjælpepakke med ønsket om at fastholde medarbejderstaben og undgå fyringer i den nuværende situation. 228 ud af 259 medarbejdere sendes hjem.

Alle MCH-arrangementer i marts og april er aflyst eller udsat – med en forventning om, at arrangementer i maj og juni også snart vil blive berørt af corona-situationen. Derfor tager MCH A/S nu et nødvendigt skridt og indtræder i Regeringens hjælpepakke for at sikre virksomheden og undgå afskedigelser i kompensationsperioden.

Afgørende at fastholde medarbejdere og give tryghed
-
I MCH lever vi af det personlige møde. Mødet med og mellem mennesker samt fælles oplevelser. Det må vi vente med i en periode af ukendt varighed. Regeringens hjælpepakke giver mulighed for at understøtte fundamentet i MCH og fastholde vores medarbejdere, så vi også på længere sigt kan tilbyde MCH-oplevelser til vores kunder, gæster og samarbejdspartnere. Derfor har vi i dag sendt 228 ud af 259 medarbejdere hjem, udtaler administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen, som fortsætter:

- Personligt har jeg det svært med begrebet ”hjemsendelse”. Det har en umiddelbar forkert klang i mine ører. Men i denne forbindelse er det positivt og rigtigt at sende medarbejderne hjem. Således kan vi undgå fyringer og sikre, at alle vores medarbejdere kan oppebære løn i kompensationsperioden.

- En stor tak til Statsministeren, Regeringen og hele Folketinget for handling og hastighed. Hjælpepakkerne er med til at sikre vores arbejdspladser her og nu, og at vi kan give vores medarbejdere tryghed i en hård, svær og uvis tid.

Vi er klar til at tage et medansvar og parat til en personlig dialog over telefonen
- Et højt serviceniveau og det gode værtskab er DNA’et i vores virksomhed, og selvom vi har sendt næsten alle medarbejdere hjem, vil der fortsat være mulighed for dialog. Vores telefon er åben, og vi er ved behov klar til en personlig samtale over telefonen med vores kunder og gæster, siger Georg Sørensen og fortsætter:

- Men det vigtigste af alt er, at vi fortsat viser sammenhold og det rigtige samfundssind i Danmark. Det gør vi bedst, ved at vi hver især og i fællesskab – og med stor forståelse – tager del i kampen om at formindske mulighederne for corona-virussens fremturen. Det er og bliver et fælles ansvar.