30-05-2016  - MCH Presse

MCH Arena kåret til Danmarks Bedste Bane

MCH Arena kåret til Danmarks Bedste Bane

Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, overrakte ”Den Gyldne Greb” til MCH Arenas dygtige groundsmen, Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk samt MCH’s stadionansvarlige, den tidligere topdommer Anders Mosegaard. Foto: Tony Brøchner / MCH

MCH Arena er Danmarks Bedste Bane. Det mener Superligaens anførere, der i løbet af sæsonen har vurderet ligaens baner.

DANMARKS BEDSTE BANE

MCH Arena (FC Midtjylland): 4,07

Sydbank Park (SønderjyskE): 3,93

BioNutria Park Randers (Randers FC): 3,87

Parken (FC København): 3,73

Nordjyske Arena (AaB): 3,71

Blue Water Arena (Esbjerg fB): 3,67

Ceres Park (AGF): 3,67

Viborg Stadion (Viborg): 3,13

TRE-FOR Park (OB): 3,13

DS Arena (Hobro): 3,13

Brøndby Stadion (Brøndby): 2,93

Right to Dream Park (FC Nordsjælland): 1,53

 

Spillerne har talt. MCH Arena er Danmarks Bedste Bane. Det afslører den undersøgelse, som Spillerforeningen hvert år foretager blandt landets Superliga-anførere.

Spillerforeningens formand, Thomas Lindrup, havde fornøjelsen af at overrække Den Gyldne Greb til MCH Arenas dygtige groundsmen, Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk. De fortjener at blive hyldet, fastslår formanden.

- Formålet med kåringen af Danmarks Bedste Bane er at forbedre baneforholdene og ikke mindst hylde de groundsmen, der gør en dyd ud af at skabe de bedst mulige betingelser for vores spillere. Det må man sige, at de gør i FC Midtjylland. Derfor er det en fornøjelse at overrække Den Gyldne Greb til Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk, der er mændene bag Danmarks Bedste Bane.

- MCH gør et fantastisk stykke arbejde for, at vi altid har en bane af høj kvalitet at spille vores hjemmekampe på. Og med tanke på de ekstra europæiske kampe, som MCH Arena har lagt græs til i denne sæson, er det ganske enkelt imponerende, at MCH og ikke mindst Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk kan levere Danmarks Bedste Bane, fortæller Claus Steinlein, der er sportsdirektør i FC Midtjylland.

Også hos ejeren af MCH Arena er der stor stolthed og glæde over titlen.

- At Superliga-anførerne kårer MCH Arena til årets bane er en stor ære, som vi gerne vil tilskrive Herning Kommune og helt personligt de dygtige greenkeepere, der hver dag gør sig umage for, at græstæppet på MCH Arena er helt optimal efter årstiden, siger Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S.

Se billeder fra kampen

Læs også om mændene bag, nemlig de to groundsmen Anders Faber Nielsen og Bjarne Rabæk

/tok