12-08-2020

MCH byder indenfor til inspirerende og tryg Formland-messe

MCH byder indenfor til inspirerende og tryg Formland-messe

Formland Autumn finder sted 13.-16. august 2020 i MCH Messecenter Herning. Foto: MCH/Lars Møller

Når MCH Messecenter Herning torsdag åbner dørene til den 73. udgave af Formland, bliver det med et øget fokus på sikkerhed og tryghed. Hør administrerende direktør Georg Sørensen fortælle om forberedelserne til koncernens første messe siden nedlukningen i marts.

TV MidtVest var tirsdag på besøg i MCH Messecenter Herning for at overvære opbygningen af Formland og tale med administrerende direktør Georg Sørensen om forberedelserne til den første messe efter coronanedlukning.

MCH Messecenter Herning inviterer torsdag indenfor til den 73. udgave af interiør- og designmessen Formland. Det er MCH’s første arrangement siden nedlukningen for fem måneder siden – og i lyset af coronasituationen bliver det en messe med øget fokus på sikkerhed.

For at sikre en tryg oplevelse og et attraktivt mødested for såvel besøgende som udstillere har MCH udviklet konceptet TrygtMCH med afsæt i grundprincipperne antal, afstand og hygiejne. I nedenstående videoindslag præsenterer administrerende direktør i MCH A/S Georg Sørensen kort konceptet og understreger samtidig:

- Vores mission er at skabe unikke oplevelser, hvor mennesker trygt kan mødes. Det løfte skal og vil vi leve op til.

Designnyheder og højaktuelt foredragsprogram
284 udstillere står klar til at tage imod de besøgende, når messen torsdag går i gang. Her kan de som vanligt glæde sig til at gå på opdagelse blandt et væld af designnyheder, ligesom de kan lade sig inspirere af Formlands store trendzone 'Atelier Bohemian Shades', der er sammensat af den anerkendte designduo STUDIE FLYHELSTED.

Det bliver også muligt at hente værdifuld viden med sig hjem fra messens højaktuelle foredragsprogram, der denne gang foruden tidens trends og kommende tendenser stiller skarpt på covid-19's indvirkning på detailhandlen og forbrugernes adfærd. De lærerige indlæg leveres af en række kendte navne som livsstils- og forbrugerekspert Anne Glad, trendforsker og ejer af pej gruppen Louise Byg Kongsholm samt trendekspert Mads Arlien-Søborg.

Formlands aktivitetsprogram er sammensat og gennemføres med afsæt i konceptet TrygtMCH. Læs mere om Formland, aktivitetsprogrammet og TrygtMCH-tiltagene her.

 

SE HELE VIDEOKLIPPET MED GEORG SØRENSEN: