19-11-2020  - MCH Presse

MCH byder på gode vinteroplevelser i trygge rammer

MCH byder på gode vinteroplevelser i trygge rammer

Ramasjang Julemysteriet kan opleves 12. december i MCH Herning Kongrescenter. Pressefoto.

Varm op til julen med et julemysterium, julegospel og julemusik eller nyd en af de mange andre oplevelser i MCH Herning Kongrescenter.

Når vintermørket falder på, og temperaturerne daler, har vi brug for lys og varme - og gode oplevelser. I MCH kan både børn og voksne komme i julestemning med smil og vellyd i trygge og sundhedsmæssigt forsvarlige rammer.

Julestemningen skydes i gang, når Anders Blichfeldt står i spidsen for årets Christmas Gospel i MCH Herning Kongrescenter 29. november. Julekoncerten byder på medrivende gospelversioner af elskede juleklassikere samt helt nye julesange, som den folkekære musiker selv står bag. Med sig har han gospelgruppen Andrew Sisters (tidligere X Factor-vinder Linda Andrews og Nadia Nouamani) og Jønssons Fristelser, og sammen vil de skabe julestemning - med funky, groovy og julede gospeltoner.

En lille uge senere, 3. december, byder MCH Herning Kongrescenter indenfor til en sand juleklassiker, nemlig julekoncerten med Stig Rossen. Unge som ældre elsker at mærke julestemningen indfinde sig i løbet af de stemningsfyldte koncerter, hvor Stig som altid bliver bakket op af sit fantastiske seks-mands band og det faste, blændende dygtige julekor. Årets gæstesolist er Katrine Nørgaard med rødder i Herning, som Stig Rossen har arbejdet sammen med i flere store danske musicals. Mange vil også kende Katrine Nørgaard for hendes medvirken i flere af MCH's egne musicals gennem årene.

Hele familien kan glæde sig til juleløjer 12. december, når Kristian fra DR's Ramasjang Mysteriet giver koncert og tager på topspændende juledetektivjagt i MCH Herning Kongrescenter. I det helt nye show er børnene med i opklaringsarbejdet i jagten på at fange skurken og redde julen. Kristian er mester i at finde spor, men han har brug for børnenes hjælp til at finde ud af, hvem af Ramasjangs syv skurke der har været på spil. Børnene vil elske at tage del i denne oplevelse, som de kender fra Ramasjang.

Show, teater og foredrag - få en pause i juletiden
MCH har også december-oplevelser, som ikke er julerelaterede. Andreas Bo sikrer med sin vante satiriske tilgang motion til lattermusklerne, når han stiller skarpt på holdningskulturen med sit helt nye show "#SKARP" 4. december. I samme genre kan man more sig over Ørkenens Sønner med showet "En fez i en hornlygte" flere datoer i julen.

Julemåneden byder også på det underholdende foredrag "Mænd er fra Mars og kvinder er fra Venus - kliché eller fakta?" 15. december, hvor Ann E. Knudsen med udgangspunkt i neurovidenskaben og masser af konkrete, og til tider provokerende morsomme, eksempler, forklarer forskellen på mænd og kvinder.

Trygt besøg med TrygtMCH
Alle arrangementer er siddearrangementer for op til 500 gæster, som gennemføres med konceptet TrygtMCH, der med fokus på antal, afstand og hygiejne sikrer trygge rammer for gæsterne i MCH.

- Vi har gjort os umage med at sikre vores gæster en god og tryg oplevelse. Derfor håber vi, at mange vil benytte sig af muligheden for gode juleoplevelser eller gode grin midt i juletiden - i trygge rammer, siger Nicki Quist, som er leder af kultur i MCH A/S.

 

Se alle oplevelser her