09-10-2023  - MCH Presse

MCH byder på unikke oplevelser i efterårsferien

MCH byder på unikke oplevelser i efterårsferien

Nogle af verdens allerbedste dressurekvipager dyster om vigtige World Cup-point, når World Cup Herning udspiller sig i Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/ Lars Møller.

Uge 42 er for mange lig med gode oplevelser sammen. Og netop oplevelser for alle aldre kan man finde i MCH i skolernes efterårsferie.

Efterårsferie i MCH

  • 13. oktober: Tribute to Dire Straits: 'Greatest Hits Tour'. MCH Herning Kongrescenter.
  • 14.-19. oktober: MCH Musical: 'Pippi'. MCH Herning Kongrescenter.
  • 14. oktober: Simon Jul: 'Så langt, så godt'. MCH Herning Kongrescenter.
  • 18.-22. oktober: FEI World Cup Herning. Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning.
  • 19.-22. oktober: World Cup-messe. MCH Messecenter Herning.

Man behøver ikke rejse væk for at få gode oplevelser i uge 42. For mens bladene skifter farve, det bliver lidt mørkere udenfor, og man har tid til fælles fornøjelse, er der nemlig gode oplevelser i vente i MCH's forskellige faciliteter.

MCH begynder efterårsferien med at invitere indenfor til et nostalgisk genhør med den ikoniske musik fra et af 1980'ernes og -90'ernes største bands, nemlig Dire Straits. Det foregår 13. oktober i MCH Herning Kongrescenter, hvor det anmelderroste, svenske band A Tribute to Dire Straits vækker de helt store klassikere som 'Sultans of Swing', 'Money for Nothing' og 'Walk of Life' m.fl. til live. Den udsolgte koncert i MCH Herning Kongrescenter vidner om, at mange midtjyder glæder sig til et genhør med det legendariske engelske rockbands musik.

En herlig familieoplevelse med en rødhåret superheltinde
I en helt anden boldgade, men også med masser af nostalgi, råstyrke og aktualitet, præsenterer MCH Musical årets familiemusical 'Pippi', som har premiere 14. oktober og spiller frem til 19. oktober. I hovedrollen kan man opleve talentfulde Alberte Linnea Borup, og sammen med det artige søskendepar, den prikkede hest, den frække abe og alle de andre fylder hun Villa Villekulla - og teatersalen i MCH Herning Kongrescenter - med liv og glade dage. Det er legendariske Sebastian, der har skabt musikken til musicalen, og det strygende billetsalg vidner om en elsket klassiker, som familier i flere generationer glæder sig til at opleve sammen.

Få en sjov aften med vennerne og Simon Jul
De voksne kan også se frem til underholdning i topklasse 14. oktober, når populære Simon Jul indtager MCH Herning Kongrescenter med showet 'Så langt, så godt'. Mange danskere har grinet af hans skarpe betragtninger, skæve indfald og morsomme optræden i radio og på tv i eksempelvis satire-serien 'Banjos Likørstue', komedie-serien 'Mørk og Jul', hitprogrammerne 'Stormester' samt 'Vild med dans' og meget mere. Faktisk har han været aktiv i underholdningsbranchen i 25 år, og med dette show gør han for første gang status over et kvart århundrede med sjove, diverse optrædener og tager publikum med bag kulisserne. 

Heste og gæster fra hele verden indtager Herning
Også en begivenhed af de helt store finder sted i skolernes efterårsferie, nemlig hesteeventen FEI World Cup og tilhørende messe, hvor Jyske Bank Boxen og MCH Messecenter Herning danner ramme om spring- og dressurkonkurrencer samt show og hesteauktion. Det er 17. gang, Danmark er vært for FEI Dressage World Cup, og i år er stævnet tilbage i MCH 18.-22. oktober med et begivenhedsrigt program og seværdige deltagere fra hele verden. På messen, som finder sted 19.-22. oktober, vil der være summende messestemning, og de mange udstillere tilbyder alt inden for rideudstyr, staldinventar, foder, trailere og meget mere. Om man er hestekender eller ej, er FEI World Cup en unik oplevelse for at blive underholdt og få et indblik i en spændende sportsverden.