27-01-2022  - MCH Presse

MCH byder velkommen tilbage til værtskabet

MCH byder velkommen tilbage til værtskabet

MCH’s administrerende direktør Georg Sørensen glæder sig over, at det personlige møde nu igen er muligt. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Med ophævelsen af coronarestriktionerne kan MCH A/S nu atter invitere indenfor til messer, musik, mesterskaber og møder. Forude ligger et halvår med mange arrangementer og en længe ventet normalisering af hverdagen.

Siden marts 2020 har coronakrisen sat sit præg på hverdagen i MCH A/S, oplevelseskoncernen som omfatter Herning Kongrescenter, Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen og MCH Arena. Næsten to år præget af en konstant uvished med nedlukning, aflysninger, udsættelser, genåbning i sensommeren og senest ny nedlukning siden slutningen af november.

- Vi var kommet rigtig godt i gang i efteråret, hvor vi blev bekræftet i behovet for vores kerneydelser, de unikke oplevelser og det fysiske, personlige møde. Og som et ekstra plus kan vi nu genoptage vores aktiviteter uden restriktioner og begrænsninger, siger Georg Sørensen og tilføjer:

- Store arrangementer har været og er ekstra udfordrede, for de stiller store krav til planlægningstiden, men nu kan vi med afklaring og vished sammen med vores gode samarbejdspartnere planlægge, tilrettelægge og gennemføre fremtidige arrangementer.

Halvår med rigtig meget at byde på
Flere kulturarrangementer er blevet udsat, og derfor byder halvåret i MCH Herning Kongrescenter på endnu flere oplevelser end i et normalt år. 48 arrangementer er i kalenderen, og der kan komme flere til. Også Jyske Bank Boxen kan endelig komme i gang og byder på 14 arrangementer varierende fra Dansk Melodi Grand Prix og MGP over Dansk Varmblods Hingstekåring og Danmarks Håndboldherrer til Andrea Bocelli og The Minds of 99.

- Vi har set meget frem til at kunne sige ’Velkommen tilbage’ til både artister og publikum, og det bliver med en særlig glæde, når vi igen kan åbne dørene i Jyske Bank Boxen, hvor der har været alt for stille alt for længe, smiler Georg Sørensen.

Første arrangement i Jyske Bank Boxen er Yamaha SuperCross & Freestyle Show 4. og 5. februar, mens rækken af messer indledes af den 75. Formland-messe 3. februar efterfulgt af Ferie for Alle, Foodexpo, Hest & Rytter, nyheden Gamebox og Art Herning.

Næste store mesterskab i MCH er VM i ridesport 6.-14. august, hvor der forventes op mod 200.000 gæster.

For MCH-koncernens forretningsområde for møder, kongresser og store firmafester bød efterårets genåbning på en række velgennemførte arrangementer, der alle bekræftede både værdien af og en stor interesse for at samles fysisk og personligt. Nu kan de planlagte og udsatte arrangementer gennemføres, samtidig med at der allerede nu kommer nye henvendelser.

Travlhed trods nedlukning
De seneste to år har budt på en meget forskelligartet hverdag for medarbejderne i MCH. Derfor ser oplevelseskoncernens direktør frem til dét, der på pressemødet blev omtalt som "at vende tilbage til den normale hverdag”.

- Det har været en udfordrende periode for medarbejderne. Nogle har trods nedlukning haft meget travlt med flytning af arrangementer, kundekontakt, planlægning, ledelse og generel krisestyring, mens andre har bidraget bedst ved at være hjemsendte. Og ved genåbningen sidste år skulle flere arrangementer end normalt gennemføres på grund af udsættelser, men med færre medarbejdere. Hele det forløb har trukket store veksler på hele medarbejderstaben, og lige nu er vi godt i gang med at søge flere gode kollegaer, siger Georg Sørensen og slår fast:

- En stor tak til medarbejdere, kunder og samarbejdspartnere for indsats, opbakning og tillid gennem hele perioden. Nu glæder vi os meget til sammen igen at åbne dørene for gæster og publikum de kommende uger og måneder, slutter Georg Sørensen.

MCH byder normalt velkommen til flere end 1 million gæster årligt til 300 arrangementer og samler 50.000 danske virksomheder på koncernens 15 fag- og publikumsmesser.