05-04-2018  - MCH Presse

MCH forbereder 10.000 m2 gratis Fan Zone til VM i ishockey

MCH forbereder 10.000 m2 gratis Fan Zone til VM i ishockey

Foto: MCH/Lars Møller

Med blot en måned til at en af verdens største sportsbegivenheder rammer Herning, er forberedelserne til den 10.000 m2 store Fan Zone foran Jyske Bank Boxen i fuld gang.

Når IIHF Ishockey VM 2018 løber af stablen i Herning 4.-17. maj forvandles en af messehallerne og området foran Jyske Bank Boxen til en 10.000 m2 stor Fan Zone, der byder på et sandt mekka af mad og drikke, et væld af aktiviteter for store og små, masser af musik og underholdning, legeområde for børn samt hyggelige ’hang out’-områder. Med Fan Zonen beliggende lige foran døren til ishockeyarenaen i Jyske Bank Boxen, hvor verdens største ishockeystjerner kæmper om guldet, kan publikum se frem til at deltage i ishockeyfesten og opleve stemningen sammen med tusindvis af fans fra nær og fjern både før, under og efter kampene. Ishockeyfan eller ej er der lagt op til sjove oplevelser for hele familien i Fan Zonen, hvor der tilmed er gratis adgang alle dage – også selvom man ikke har en billet til en af kampene.

Aktiviteter for alle

I Fan Zonen, som MCH står bag sammen med arrangørerne, bliver der masser af aktiviteter for alle. Her får besøgende mulighed for at teste deres ishockeyevner på en kunstig isbane, dyste i airhockey og asfalt-curling eller deltage i turneringer i bordtennis, floorball og fodbolddart. Også på scenen er der lagt op til underholdning i topklasse med både livemusik, konkurrencer og danseshows.

Som en del af Fan Zonen bliver der naturligvis også mulighed for at komme i den helt rette ishockeystemning, da man både kan få malet flag på kinderne og købe det nyeste VM-merchandise fra de spillende tophold.

En bred palet af streetfood

De mange fanaktiviteter suppleres af mere end 20 forskellige spisesteder og food trucks, hvor de besøgende får mulighed for at stille sulten og slukke tørsten. Her har MCH sammensat et bredt udvalg af muligheder, der byder på alt lige fra dagens ret til Hereford-bøffer og en bred palet af streetfood, hvor man kan nyde tapas serveret fra Danmarks første rullende restaurant, Dining on Wheels, traditionel dansk smørrebrød, sprøde pandekager eller blot mødes over en drink serveret fra gin-, vin- eller cocktailbarene.

- Vi får besøg af fans fra hele verden, og derfor er det naturligvis vigtigt, at vi sørger for, at der er spændende og smagfulde varianter til de mange kulturer og smagsløg. Så uanset om man er til kniv og gaffel og et glas rødvin eller en håndmad og en fadøl, så bliver der lidt for enhver smag, siger restaurantchef i MCH, Gitte Gørtz Hørstrup.

Fan Zonen har åbent i perioden 4.-17. maj (16. maj undtaget). Afhængigt af kampstart den pågældende dag åbner Fan Zonen enten 10.15 eller 14.15 og lukker ved midnatstid. Fra Fan Zonen og Jyske Bank Boxen er der gratis shuttlebus til Herning by, hvor der også foregår et væld af aktiviteter under VM.

Foruden Fan Zonen bliver der også masser af festival- og fanstemning i ishockeybyen Hockey Camp Herning, hvor besøgende får mulighed for at overnatte kun 200 meter fra ishockeyarenaen i Jyske Bank Boxen.