20-04-2016  - MCH Presse

MCH gjorde status efter rekordår

MCH gjorde status efter rekordår

Bestyrelsen fra venstre: Peter Frahm, medarbejdervalgt medlem MCH; Georg Sørensen, Adm. direktør MCH; Sten Andersen (næstformand); Poul Sand (formand); Lars Bay-Smidt; Emilia Van Hauen; Esben Amorsen, medarbejdervalgt medlem MCH. Foto: MCH/Tony Brøchner

På den årlige generalforsamling onsdag den 20. april kunne MCH glæde sig over jubilæums- og rekordåret 2015 samt en fremtid med fortsat udvikling.

Jyske Bank Boxen fejrede 5 år med en todages velbesøgt folkefest. Desuden var 2015 et rekordår i koncernens historie, da MCH’s fire lokationer, MCH Messecenter Herning, Jyske Bank Boxen, MCH Herning Kongrescenter og MCH Arena i alt havde besøg af 1.015.679 gæster. Årets største publikumsattraktion var håndbold-VM for kvinder, der tiltrak 105.191 besøgende.

- Det er magisk at runde en million besøgende og en stor anerkendelse til vore medarbejdere, som hver dag arbejder for at gøre besøget i MCH til en god oplevelse, sagde MCH Formand Poul Sand og roste den unikke evne til omstilling mellem arrangementer i hele koncernen Formanden fremhævede også en milepæl i Time World projektet:

- Tak til Realdania og Herning Kommune, som hver især har bevilliget 150 millioner kroner til projektet. Beslutningen betyder at første fase af projektet, River of Time, kan være klar til ishockey VM i foråret 2018.

Årsregnskabet for 2015 blev gennemgået af administrerende direktør Georg Sørensen, der kunne præsentere et overskud på kr. 1 mio. og glædede sig over, at MCH A/S med flere års positivt resultat har stabiliseret økonomien.

- Alle forretningsområder har bidraget positivt til året, og vi kan bl.a. glæde os over markant fremgang målt på antallet af både udstillere og besøgende på messerne Formland, HI-messen, Transport og Ferie for Alle, sagde MCH’s administrerende direktør og roste medarbejdernes evne til både drift og udvikling:

- I år er 7 messer på 2 måneder gennemført med flere nye tiltag, der alle har bidraget positivt. Fremtiden byder på endnu mere udvikling og ikke mindst projektet River of Time, der vil løfte fremtidens MCH. Vi vil fortsat gøre os umage hver eneste dag for at skabe endnu bedre oplevelser for alle, sluttede Georg Sørensen.

På årets generalforsamling blev Sten Andersen (Formand for Agromek og Adm. direktør i Dan Egtved) valgt til bestyrelsen i stedet for Peter Hansen.