24-06-2022  - MCH Presse

MCH-jubilarer hyldet til sommerafslutning

MCH-jubilarer hyldet til sommerafslutning

Foto: MCH/Tony Brøchner

Der var høj sol og mange smil, da alle MCH’ere torsdag 23. juni var samlet for at ønske hinanden en god sommer og hylde det sidste års jubilarer og en efterlønner.

- Et meget stort tillykke og en hjertelig tak til jubilarer og efterlønner. Det er i enhver virksomhed noget særligt – og også en sjældenhed – at kunne fejre én 25-års jubilar. Vi kan i dag hylde hele syv ildsjæle, der gennem det seneste år har rundet 25, 30, 35 og sågar 40 år her i virksomheden. Det ér og bliver helt unikt, og de fortjener en kæmpestor hånd, sagde administrerende direktør Georg Sørensen, der gav de mange jubilarer personlige ord med på vejen og krydrede historien med historiske tilbageblik til de år, hvor jubilarerne var startet i MCH A/S – eller A/S Herning Hallen, som det hed engang.

På billedet ses (fra venstre): administrerende direktør Georg Sørensen, Michael Bigum (25-års jubilæum), Susanne Rindom (30-års jubilæum), Lars L. Jensen (30-års jubilæum),  Thyge Larsen (25-års jubilæum), Lone Jensen (30-års jubilæum), Ryan Iglsø (efterløn) og Kim Lauridsen (40-års jubilæum).

Per Fisker Sørensen (30-års jubilæum) var forhindret i at deltage.


Se flere billeder