12-03-2021  - MCH Presse

MCH må opgive at gennemføre musicalen ’9 to 5’

MCH må opgive at gennemføre musicalen ’9 to 5’

Foto: mingophoto

Dolly Parton-musicalen ‘9 to 5’ skulle have haft premiere 9. april i MCH Herning Kongrescenter. På grund af coronarestriktioner, som umuliggør prøverne i marts, må MCH aflyse musicalen.

Det er mere end et år siden, at castet bag hitmusicalen ’9 to 5’ tog hul på at forberede sange, replikker og scenografi. Oprindeligt havde musicalen premiere i MCH Herning Kongrescenter i marts 2020, men det satte coronapandemien en stopper for.

Med opbakning fra de medvirkende blev premieren udskudt til 9. april 2021. Men for at blive klar til premieren om få uger skulle op mod 30 faste medarbejdere sammen med 30 frivillige i marts øve sammen på scenen i kongrescentret. Det forhindrer coronarestriktionerne, og derfor må MCH nu aflyse musicalen.

- Det er med stor bedrøvelse, at vi må opgive at gennemføre ’9 to 5’. Sammen med tusindvis af billetkøbere og alle de medvirkende har vi glædet os så meget til musicalen. Alle bag produktionen har gjort sit yderste for at tilpasse planerne og finde løsninger, men restriktionerne efterlader desværre ingen andre muligheder, siger Nicki Quist, leder af kultur i MCH A/S.

’9 to 5’ skulle have spillet fra 9. april til 1. maj og havde blandt andre Michael Carøe, Sara Gadborg, Regina Sloth, Maria Skuladottir og Mona Britt Nykjær på rollelisten, ligesom også en lang række frivillige kræfter var involveret i MCH’s opsætning af Dolly Parton-musicalen.

De frivillige kan i stedet se frem til et gensyn med hinanden i form af en faglig oplevelsestur, når restriktionerne igen tillader det. I 2019 blev de frivillige i MCH’s egne musicalopsætninger nemlig belønnet med Herning Folkeblads Fonds jubilæumspris.

De mange ’9 to 5’-billetkøbere bliver kontaktet direkte.