18-10-2022  - MCH Presse

MCH Musical: Verdens stærkeste pige vender stærkt tilbage til Herning

MCH Musical: Verdens stærkeste pige vender stærkt tilbage til Herning

Hun er helt sin egen og har tidligere taget Herning med storm. Nu venter et herligt gensyn med Pippi Langstrømpe, når MCH Musical opfører den succesfulde musical om verdens stærkeste pige 14.-19. oktober 2023.

Mens 'Otto er et næsehorn' frem til 20. oktober 2022 underholder store som små i MCH Herning Kongrescenter, kan alle Astrid Lindgren-begejstrede allerede nu begynde at glæde sig til efteråret 2023. Her følger fortællingen om Pippi Langstrømpe nemlig i næsehornet Ottos fodspor og bliver den næste familiemusical.

Alle elsker Pippi. Ikke bare for hendes overraskende styrke, men også for hendes mod, hjertevarme og godhed - også over for dem, ingen andre ser. Svenske Astrid Lindgren skabte i 1945 den fantastiske superheltinde Pippi, som har begejstret og givet mod til børn i alle aldre verden over lige siden. Musicalen om pigen, der uden besvær kan løfte sin hest, havde stor succes i MCH Herning Kongrescenter i 2015 og 2019, hvor der var udsolgt til sidste sæde. Og nu vender musicalsuccesen, som har medrivende musik af legendariske Sebastian, altså tilbage til MCH Herning Kongrescenter.

Hjertevarm og humoristisk Astrid Lindgren-klassiker
Pippi gør tingene på sin helt egen måde - og måske ikke helt, som de voksne bryder sig om. Men hun gør alting af et godt hjerte og med glimt i øjet. Med søskendeparret Tommy og Annika laver hun sjov og ballade og gode gerninger i og omkring huset Villa Villekulla, hvor hun bor sammen med sin hest, Lille Gubben, og aben Hr. Nilsson. Hun holder tyveknægtene Blom og Dunder-Karlsson, som vil stjæle hendes kostbare skatte, fra døren, ligesom hun undgår at blive sendt på børnehjem af den fornemme Frk. Prysselius, som bedst kan lide orden i sagerne. Alle disse figurer kan sammen med Pippis far, Kaptajn Langstrømpe, og betjentene Kling og Klang opleves på de skrå brædder i MCH Herning Kongrescenter.

Og ligesom den bomstærke pige med de frække fregner og de knaldrøde fletninger, trods sin efterhånden høje alder, bliver ved med at være populær i hele verden, bliver man i MCH Musical heller aldrig helt færdig med Pippi:

- Vi vender tilbage til Pippi, fordi det er en stærk fortælling om en stærk pige, der tør stikke uden for normerne og stå ved sig selv. Og så er matchet mellem Astrid Lindgrens fortælling og Sebastians musik bare spot on. Der er både fart over feltet og inderlighed for hele familien, siger Rasmus Steenberg, som er projektleder og kapelmester i MCH Musical.

Musicalen 'Pippi Langstrømpe' har premiere 14. oktober i MCH Herning Kongrescenter. Efter spilleperioden i Herning spiller forestillingen i Aalborg og Ringsted. Billetter til forestillingen kan købes via mch.dk