10-09-2019  - MCH Presse

MCH oplever stor interesse for Pippi på de skrå brædder

MCH oplever stor interesse for Pippi på de skrå brædder

Maja Hørslev Sørensen (tv.) skal spille Pippi Langstrømpe, når MCH Musical - med Rasmus Steenberg (th.) ved projektlederroret - opfører Astrid Lindgren-fortællingen til efteråret. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Der er rift om billetterne til opførelsen af Astrid Lindgren-fortællingen om Pippi Langstrømpe i MCH Herning Kongrescenter i efterårsferien. Flere forestillinger er allerede udsolgte, men der er stadig billetter til den populære musical.

I efterårsferien indtager verdens stærkeste pige og de tro følgesvende Hr. Nilsson, Tommy og Annika MCH Herning Kongrescenter. Af billetsalget fremgår det, at det er en særdeles populær fortælling, der opføres i Teatersalen. Premiereweekenden 12.-13. oktober er allerede helt udsolgt, men det er fortsat muligt at købe billetter til de resterende forestillinger.    

Samme mønster gjorde sig gældende, da MCH sidst havde Pippi på musicalplakaten, og derfor har man denne gang besluttet at udvide kapaciteten.

- Vores familieforestillinger har fra starten nydt stor popularitet, og Pippi er bestemt ingen undtagelse. I 2015 kunne vi melde totalt udsolgt, og vi har derfor udvidet kapaciteten, så flere kan få en god oplevelse i efterårsferien, forklarer projektleder ved MCH Musical, Rasmus Steenberg.

Rasmus Steenberg understreger desuden, at det er en helt ny opsætning af Lindgren-klassikeren med blot én genganger på rollelisten samt et nyt instruktørteam. Denne gang er hovedrolleindehaveren Maja Hørslev Sørensen, der får sin debut i Herning som den fregnede, ligefremme og næstekærlige Pippi med de karakteristiske røde fletninger.

Musicalen om Pippi Langstrømpe opføres i perioden 12. oktober til 17. oktober 2019 i Teatersalen i MCH Herning Kongrescenter. Læs mere og køb billetter på mch.dk.