15-11-2019  - MCH Presse

MCH skriver historie: Danner ramme om fjerde politiske landsmøde i år

MCH skriver historie: Danner ramme om fjerde politiske landsmøde i år

Partiet Venstre afholder denne weekend landsmøde i MCH Herning Kongrescenter. Foto: MCH/Tony Brøchner

Når MCH Herning Kongrescenter i weekenden åbner dørene til årets fjerde politiske landsmøde, skriver koncernen historie. Det er aldrig før sket, at kongrescentret har dannet ramme om fire politiske stormøder samme år.

Når medlemmer fra Venstre lørdag og søndag fylder MCH Herning Kongrescenter til Venstres landsmøde, markerer det samtidig et nyt punkt i MCH’s historiebog. Det er nemlig første gang i koncernens historie, at kongrescentret huser fire landsmøder inden for samme halvår.

Det vækker stor glæde hos Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S, at partiernes valg falder på Østergade 37 i Herning, når de skal samle deres medlemmer.

- Vi er både glade over og taknemmelige for, at vi får lov til at danne ramme om de politiske partiers stormøder, siger Georg Sørensen, der fortsætter:

- Jeg vil gerne sende en stor tak til partierne for tilliden og til medarbejderne i MCH for at levere på så højt et niveau i tre weekender i træk i september og nu igen i november.

Udsolgt landsmøde
Foruden Venstres landsmøde denne weekend har kongrescentret i år også huset Venstres ekstraordinære landsmøde 21. september, Dansk Folkepartis årsmøde 14.-15. september samt Det Konservative Folkepartis landsråd 28.-29. september.

Til weekendens landsmøde er der fuldstændig udsolgt i såvel Landsmødesalen som til partiets festmiddag. Forberedelser har været i gang længe, og indretningen af Landsmødesalen begyndte allerede tirsdag, hvor Venstre rykkede ind på Østergade i Herning.