09-07-2019  - MCH Presse

Medicinsk cannabis-messe afholdes i Herning

Medicinsk cannabis-messe afholdes i Herning

North Grow finder sted i MCH Messecenter Herning 6.-8. september 2019. Foto: North Grow

MCH Messecenter Herning danner fra 6.-8. september 2019 ramme om den medicinske cannabis-messe North Grow, der byder på et væld af udstillere og oplæg fra både industrien, patienter og politikere.

De besøgende kan komme tæt på industrien for medicinsk cannabis, når messen North Grow fra 6. til 8. september afholdes i MCH Messecenter Herning. Messen byder på tre dage med udstilling fra et bredt og internationalt udsnit af repræsentanter fra industrien, ligesom de besøgende samtidig kan hente værdifuld viden i messens åbne konferencesal. Her vil nøglepersoner fra industrien sammen med patienter og politikere give et indblik i samt debattere blandt andet forskning og lovgivning inden for brugen af cannabis til både medicinsk og rekreativt brug.

- På messen kan besøgende hente svar på alle de spørgsmål, som de måtte have om cannabis. Vi glæder os rigtig meget til igen at åbne dørene til en spændende og lærerig messe, som vil byde på udstillere og oplægsholdere fra nær og fjern, siger arrangøren af North Grow, Kodr Cutter Merhi.

North Grow-messen løb første gang af stablen i fjor i Bella Center i København og er den første af sin slags i Norden.

Hos MCH glæder man sig over endnu en messe i viften af oplevelser.

- Vi byder arrangøren velkommen i MCH Messecenter Herning og ser frem til at danne ramme om en ny messe i Herning, siger projektchef i MCH A/S Anders Ladefoged Mortensen.

Messen finder sted fra 6.-8. september i MCH Messecenter Hernings Hal K og henvender sig til såvel fagfolk som privatpersoner, der ønsker mere viden om medicinsk cannabis.