07-02-2019  - MCH Presse

Mekka for alle motorglade indtager MCH

Mekka for alle motorglade indtager MCH

Der bliver en totaloplevelse for alle med motorinteresse, når udstillingen Motorshow finder sted i MCH Messecenter Herning 8.-10. februar. Foto fra Motorshow 2018: MCH/Lars Møller.

Et unikt univers med biler, motorcykler og motoraktiviteter kan endnu en gang opleves, når udstillingen Motorshow viser alt godt på to og fire hjul – og på vinger – i MCH Messecenter Herning.

FAKTA:

  • Motorshow 2019 foregår i MCH Messecenter Herning i hallerne M, G og C fredag d. 8. til søndag d. 10. februar 2019. Billetter købes på mch.dk.
  • Blandt de mange udstillerne finder man masser af motorcykel- og bilmærker, heriblandt Harley Davidson og Jaguar/Landrover, samt Flyvevåbenet, DMU Børne Speedway, Aarhus Motor Klub, Herning Helikopters, FDM Jyllandsringen/DTC Motorsport og Jysk Dragon Regiment Veteran Panser.
  • Se den fulde liste af udstillere på motorshow.nu

Se de nyeste bil- og motorcykelmærker, kør stærkt, kør grønt, flyv højt, se en kampvogn. Der bliver noget at opleve for alle, der er fascineret af motorer, når bil-, motorcykel- og motorsportsudstillingen Motorshow for fjerde gang afholdes i MCH Messecenter Herning 8.-10. februar.

Alle de kendte motorcykelmærker er til skue, og de suppleres med mange af de kendte bilmærker som for eksempel Mercedes, Toyota, Jaguar og Range Rover. Udover bil- og motorcykeludstillingen er der også andet spændende på programmet.

Elbiler, racerbiler, kampvogn og Centimeter Maraton

Man kan møde Danmarks nye sportsvognsproducent Agile Automotive, der udvikler og bygger lette og lynhurtige gade- og racerbiler i kulfiber. Elbilforeningen medbringer et bredt udvalg af elbiler og inspirerer til et grønnere bilvalg. Man kan komme tæt på 43 ton vaskeægte kampvogn, når Jydske Dragonregiment Veteranpanser fremviser kampvognen Leopard 1, som var i kamp i Bosnien i 1994. Der bliver mulighed for at opleve drifting, en motorsport, hvor specialbyggede driftbiler med over 500 hestekræfter kører sidelæns omkring forskellige forhindringer i høj fart.

For børnene bliver der også sjove aktiviteter, for eksempel Centimeter Maraton med Rasmus Klump samt børnespeedway og -motocross.

Der er lagt op til en varieret weekend med alskens motorer og udstyr.

- Det bliver en totaloplevelse for alle, der er interesserede i to- og firehjulede på alle niveauer og i alle prisklasser. Man kan se, røre og prøve det hele. Man kan købe en bil til 100.000 og også opleve de måske mere uopnåelige køretøjer. Udstillingen er helt unik i Danmark, siger Lars Green fra arrangøren ASP Event.

I MCH ser man frem til at fylde hallerne med motorer og motorglade gæster.

- I MCH er vi glade for at samarbejde med ASP Event, som med Motorshow for 4. gang fylder MCH Messecenter Herning med motorcykler, biler og motorsportsaktiviteter, siger Anders L. Mortensen, projektchef i MCH.

Udstillingen finder sted samtidigt med Yamaha Supercross & Freestyle Show i Jyske Bank Boxen. Her bliver publikum vidne til motorsport og vovemod i verdensklasse med adrenalinpumpende show og ræs. De to arrangementer skaber sammen en enestående og anderledes motorsportsoplevelse, hvis lige ikke findes i Danmark.