18-03-2022  - MCH Presse

Mere bas i Herning: Absolute Bass tilbage med nyt line-up

Mere bas i Herning: Absolute Bass tilbage med nyt line-up

Publikum kan opleve nogle af de største hitbaskere gennem tiden, når 'Absolute Bass' vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 24. september 2022 efter succesen i 2021. Pressefoto.

Musikglade midt- og vestjyder kan atter se frem til en farverig festaften med ’Absolute Bass’, når konceptet vender tilbage til MCH Herning Kongrescenter 24. september. Ace of Base-forsangeren Jenny Berggren, Funkstar De Luxe og Hampenberg & Yepha står for aftenens basrytmer.

Der blev skruet godt op under festen i sensommeren 2021, da ’Absolute Bass’ debuterede med en stuvende fuld koncertsal med 2.400 feststemte publikummer i MCH Herning Kongrescenter. Nu vender formatet tilbage til efteråret med nye basbegejstrede artister.

Konceptet er det samme – nostalgiske genhør med elektroniske hits og dans. Det garanterer projektleder i MCH Rasmus Kragh, der glæder sig til endnu en aften med elektroniske undertoner:

- Gennemførslen af ’Absolute Bass’ i 2021 var en særlig oplevelse. Det var konceptets ilddåb, og så blev det samtidig den første ståkoncert efter en lang coronanedlukning – som heldigvis bekræftede, at danskerne var klar til at komme ud og opleve kulturen live igen. Det kaldte på en gentagelse, og vi glæder os til at kunne invitere indenfor til endnu en festlig aften med nostalgiske genhør og knæklys.

Festligt line-up
Basballet åbnes af Funkstar De Luxe, hvis borgerlige navn er Martin Ottesen. Med sit remix af Bob Marleys udødelige klassiker ’Sun Is Shining’ brød den danske DJ igennem og indtog blandt andet førstepladsen på UK Dance Chart i 2014. Han er siden blevet kendt som ’The Danish King of the Remix’ med over 20 hitliste-singler og har arbejdet med anerkendte artister som James Brown og Peter Gabriel.

Herpå indtager Jenny Berggren, der udgjorde den kvindelige vokal i det storhittende svenske 90’er-band Ace of Base, scenen i MCH Herning Kongrescenter. I dag optræder Jenny Berggren med succesbandets numre, der tæller megahits som ’All That She Wants’ og ’The Sign’.

Duoen Hampenberg & Yepha runder aftenen af med festhits som ’Skub Til Taget’ og ’Det Stikker Helt Af’, der siden 10’erne har sat gang i dansegulvene landet over. Mellem artisternes optrædener sørger en house-DJ for rytmerne i salen.

Absolute Bass ft. Jenny Berggren fra Ace of Base, Funkstar De Luxe og Hampenberg & Yepha kan opleves i MCH Herning Kongrescenter lørdag 24. september 2022. Billetsalget begynder tirsdag 22. marts kl. 10 på mch.dk.