15-03-2023  - MCH Presse

Michael Bublé dryssede stjernestøv over Jyske Bank Boxen

Michael Bublé dryssede stjernestøv over Jyske Bank Boxen

Den canadiske crooner-konge Michael Bublé leverede et magisk show, da han onsdag aften genbesøgte Jyske Bank Boxen. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Den canadiske verdensstjerne Michael Bublé var onsdag aften tilbage i Jyske Bank Boxen, hvor han i et fortryllende show spækket med charme, nærvær og hårrejsende musikalitet sang sig ind i sine fans' hjerter.

Oplyst af lyskegler i den ellers mørklagte multiarena gik nedtællingen i gang. Det store orkester slog tonerne an til “Feeling Good”, og fra en åbning i scenegulvet steg han op: Michael Bublé, der onsdag aften tryllebandt tusindvis af feststemte fans i Jyske Bank Boxen med sin bløde klang og sit varme væsen. 

- Jeg byder jer velkommen til det bedste show nogensinde. Det er ikke en koncert - det er en fest, lød det fra den internationale stjerne.

Og det var i sandhed en ekstatisk Jyske Bank Boxen, der med manér bød Michael Bublé velkommen tilbage til Herning. Sidst han besøgte byen, stod der 2012 i kalenderen, og siden er rækken af musikalske ørehængere fra den canadiske crooner kun blevet endnu længere. Aftenens show var en del af hans internationale tour ‘Higher’: En tour, der bærer samme navn som Michael Bublés seneste album, der denne måned runder et år.

Omend det nyeste album var i højsædet på festaftenen i Herning, var Michael Bublés imponerende historik af populære udgivelser ikke til at tage fejl af. Undervejs i showet blev det til glædelige gensyn med hits som “Haven’t Met You Yet” og “It’s a Beautiful Day”. Under publikumsfavoritten “Home” var der bag svajende mobiltelefoners lommelygter ikke et øje tørt i salen, der funklede som den klareste stjernenat.

På programmet var der desuden sjov og spas, da Michael Bublé med sin charmerende og karismatiske persona krydrede showet med både anekdoter, armbøjninger på scenen og selfies med publikum. Hujen, pift og klap lød fra de dansende fans, der grinende tog imod jokes om det danske vejr og folkefærd.

Med fællessang og stående bifald blev Michael Bublé sendt af scenen.

Anmelderros 
Showet fik 5 stjerner fra Herning Folkeblad, der i sin anmeldelse blandt andet skriver følgende:

Michael Bublé tog øjeblikkelig et solidt greb om sit publikum. Efter en kort intro fulgte en inciterende version af »Feeling Good«, og så gik det ellers derudaf med hits som perler på en snor.

Læs anmeldelsen her. 

 


Se flere billeder