25-02-2016  - MCH Presse

Michelin-stjerne gæster Foodexpo

Michelin-stjerne gæster Foodexpo

Foto: Substans

De besøgende til årets Foodexpo kan få sig en oplevelse ud over det sædvanlige. Restaurant Substans har kokkereret sig til en Michelin-stjerne, og i tre dage flytter Substans sin restaurant til Foodexpo i Herning.

Fakta:

  • Michelin Guiden blev startet af dækfabrikanten André Michelin i 1900. Da var der kun ca. 3.000 biler på de franske veje, og de første guider oplyste omkring, hvor man kunne tanke bil, skifte dæk, spise og overnatte. I 1920’erne kom de berømte stjerner til, der udelukkende uddeles på basis af den mad, der serveres.
  • Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, afholdes for 7. gang i MCH Messecenter Herning 6.-8. marts 2016.
  • Til Foodexpo 2016 deltager mere end 450 udstillere og ca. 25.000 besøgende.
  • Læs mere på foodexpo.dk
  • Bordbestilling hos pop-up udgaven af Substans

Den aarhusianske Restaurant Substans er netop blevet hædret med en Michelin-stjerne, og til nordens største fødevaremesse, Foodexpo, flytter restauranten ind i MCH Messecenter Herning. Det sker som en pop-up-restaurant med økologisk Michelin-mad.

Smag på Substans
Mens der sandsynligvis bliver rift om bordbestillingerne hos Restaurant Substans, efter at Aarhus-restauranten netop igen har hentet en Michelin-stjerne, er bordbestilling ikke nødvendig, når man besøger pop-up-udgaven på Foodexpo. Vil man sikre sig en plads, er det dog en god idé at bestille bord allerede nu.

- Vi glæder os til at komme ud af de vante omgivelser til Foodexpo i Herning. Vi håber at kunne give gæsterne en god oplevelse af Substans i et helt andet postnummer. Vi vil gerne give de besøgende en smagsprøve på, hvad vi kan med gode danske økovarer, siger indehaver af Restaurant Substans, René Mammen.

Michelin-restauranten Substans findes i Øko-hallen Hal E, hvor de besøgende kan smage Michelin-mad fra det nydanske/franske gourmetkøkken med økologisk mad inspireret af årstiderne. Her vil restauranten dele ud af sin økologiske madglæde.

- Det er fantastisk, at vi har mulighed for at vise en restaurant med Michelin-stjerne frem til Foodexpo i Herning. Vi glæder os til at se, hvad indehaver René Mammen har at byde på og til at se hele Substans-teamet arbejde i køkkenet, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard, MCH Messecenter Herning 

Det bliver tre dage i gastronomiens verden, og det kommer til at summe af kreativitet, når Foodexpo afholdes for 7. gang i MCH Messecenter Herning 6.-8. marts 2016.