01-04-2019  - MCH Presse

Mick Øgendahl underholder til årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter

Mick Øgendahl underholder til årets julefrokost i MCH Herning Kongrescenter

Pressefoto.

Det bliver komiker Mick Øgendahl, der skal sikre en fantastisk stemning og store smil til årets julefrokost 2019, som finder sted i MCH Herning Kongrescenter 29. og 30. november samt 6. og 7. december.

Når MCH holder den traditionsrige julefrokost, Årets Julefrokost 2019, i MCH Herning Kongrescenter bliver det med en af Danmarks ubetinget mest populære komikere Mick Øgendahl på scenen. Med sin fantastiske mimik og karismatiske udstråling har Mick Øgendahl gennem årene vundet en stor plads i alle standup-elskeres hjerte. Han kan få publikum til at skrige af grin, når han disker op med sine onemanshows, og han kan få seerne hjemme i stuerne til at rulle rundt med latterkramper.

- Årets Julefrokost i MCH Herning Kongrescenter byder hvert år på mad og musik i absolut topklasse foruden noget rigtig sjovt at more sig over sammen med kollegaerne. Derfor er vi stolte over, at vi igen i år kan præsentere en komiker fra den absolut øverste hylde i landet til at sikre underholdningen. Selvom foråret kun lige har meldt sin ankomst, betyder nyheden om Mick Øgendahl, at man jo allerede så småt begynder at glæde sig til jul, siger Nicki Quist, leder af Kultur i MCH.

Vender tilbage til Herning
Det er ikke første gang, at Mick Øgendahl indtager scenen i MCH Herning Kongrescenter. I marts havde herningenserne nemlig fornøjelsen af hele fire udsolgte shows med komikeren, som sammen med Frank Hvam turnerede landet rundt med deres første fælles comedyshow 'Det gode selskab'. Flere end 4.000 publikummer blev underholdt af de to komikere, da de lagde vejen forbi Herning.

Udover gode grin med Mick Øgendahl byder Årets Julefrokost 2019 traditionen tro på en lækker julebuffet og festmusik med De Strandede Hvaler, der inviterer op til dans med pop- og rockhits fra 60'erne og frem til i dag.

Årets Julefrokost 2019, som er for privatpersoner såvel som virksomheder, finder sted 29. og 30. november samt 6. og 7. december i MCH Herning Kongrescenter.

Bestil bord på tlf. 9926 9708. Læs mere her.