01-11-2018  - MCH Presse

Mike Tyson og Mikkel Kessler mødtes i MCH

Mike Tyson og Mikkel Kessler mødtes i MCH

Mikkel Kessler, Georg Sørensen, administrerende direktør i MCH A/S og Mike Tyson til talkshowet "History of Legends" i MCH Herning Kongrescenter. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Onsdag eftermiddag besøgte legenderne Mikkel Kessler og Mike Tyson Jyske Bank Boxen inden deres talkshow ’History of Legends’ i MCH Herning Kongrescenter.

Inden talkshowet ’History of Legends’, der fandt sted i MCH Herning Kongrescenter onsdag aften, lagde to af de største bokselegender nogensinde, Mikkel Kessler og Mike Tyson, vejen forbi Jyske Bank Boxen, hvor der blandt andet blev set tilbage på Kesslers tre uforglemmelige sejre i MCH.

Mikkel Kessler mødte senest Brian Magee i Jyske Bank Boxen i 2012, men historien går også tilbage til 2010, hvor han besejrede Carl Froch i hal M, samt 2008 hvor han indtog ringen sammen med Perdomo i den runde hal B.

- Kampen mod Froch var en kæmpe kamp for mig at vinde. Og så her i Herning. Jeg kom lige fra et nederlag, det var en stor turnering, hvor jeg så vandt over Froch her på hjemmebane, og han var ubesejret, sagde Mikkel Kessler under besøget i Jyske Bank Boxen og tilføjede:

- Det var dér, jeg startede med at møde Georg (Georg Sørensen, red.). Vi har haft et godt forhold lige siden og arrangeret gode ting sammen, uddybede Mikkel Kessler.

En aften udenfor bokseringen

Ulla Essendrop styrede slagets gang under talkshowet i MCH Herning Kongrescenter. Aftenen startede med et interview med Mikkel Kessler, der gik på scenen til Volbeats ’A Warrior’s Call’’ og en stor klapsalve fra publikum efterfulgt af et interview med Mike Tyson, der blev fulgt til scenen i ægte VM-stil ledsaget af sine seks bodyguards til tonerne af ’Eye Of The Tiger’.  Efter de to interviews delte Mikkel Kessler og Mike Tyson ordet imellem sig på scenen, hvor de fortalte mere om livet både i og udenfor bokseringen, samt hvordan de er nået dertil, hvor de er i dag.

Mellem aftenens interviews underholdt Michael Carøe med Frank Sinatra sange, og han sluttede aftenen med en helt speciel udgave af nummeret ’My Way’, som han dedikerede til de to bokselegender.


Se flere billeder