12-10-2016  - MCH PRESSE

Mikkel Hansen opfordrer: Kom i Jyske Bank Boxen

Mikkel Hansen opfordrer: Kom i Jyske Bank Boxen

Grafik: MCH

Der er stor interesse for at opleve Mikkel Hansen og Paris Saint-Germain i Jyske Bank Boxen. Derfor har Bjerringbro-Silkeborg åbnet for salg af flere billetter.

Der er under to uger til verdens bedste håndboldspiller Mikkel Hansen og de øvrige stjerner fra Paris Saint-Germain kommer til Danmark. Det sker, når PSG møder de danske mestre fra Bjerringbro-Silkeborg til en kamp i VELUX EHF Champions League søndag den 23. oktober.

Kampen er flyttet til Jyske Bank Boxen i Herning, og billetterne bliver revet væk. Bjerringbro-Silkeborg har allerede solgt over 7.000 billetter til kampen mod Mikkel Hansen og PSG, og nu åbnes for salg af pladser på de øvre sektioner i Jyske Bank Boxen, så endnu flere kan komme til håndbold.

- Vi er utrolig glade for den store interesse for vores kamp mod Paris SG i Jyske Bank Boxen, og vi oplever, at der er mange flere, der gerne vil opleve den store kamp. Vi har rundet 7.000 tilskuere, som er kapaciteten på de nedre afsnit, og nu åbner vi derfor op for et af de øvre afsnit og sætter yderligere 1.500 billetter til salg, fortæller Bjerringbro-Silkeborgs administrerende direktør, Jesper Schou.
 

Sæsonens største håndboldevent
Det er sæsonens største håndboldevent på dansk jord, som Bjerringbro-Silkeborg afholder i Jyske Bank Boxen. Ikke siden AG København spillede kvartfinale i VELUX EHF Champions League mod FC Barcelona i Parken, har der været så mange tilskuere på plads til en VELUX EHF Champions League-kamp i Danmark. Nikola Karabatic, Thierry Omeyer, Uwe Gensheimer, Luc Abalo og Henrik Møllgaard er foruden Mikkel Hansen nogle af de stjernenavne, som PSG stiller op med i Jyske Bank Boxen.

- Det er de allerypperste, som kommer til Danmark, og vi er selvfølgelig yderst stolte over, at de kommer for at møde Bjerringbro-Silkeborg i VELUX EHF Champions League. Kampen ligger i skolernes efterårsferie, og vi håber, at mange familier vil benytte lejligheden til at komme ud og opleve alle de store stjerner, siger Jesper Schou, og fortsætter:

- Vores publikum har taget rigtig godt i mod vores to første hjemmekampe i VELUX EHF Champions League mod Flensburg-Handewitt og THW Kiel. Vi har spillet for fyldte haller i både Aarhus og Silkeborg, og nu glæder vi os til at lave sæsonens største håndboldevent i Jyske Bank Boxen i Herning.
 

Mikkel Hansen: Det bliver håndbold i verdensklasse
Hovedattraktionen i Jyske Bank Boxen er selvfølgelig Mikkel Hansen, der i sommer var med til at vinde OL-guld for Danmark. Mikkel Hansen blev sidste år kåret til verdens bedste håndboldspiller, og han blev i sidste sæson topscorer i VELUX EHF Champions League. Når PSG møder Bjerringbro-Silkeborg, bliver det første gang, at Mikkel Hansen spiller på dansk jord med sin franske klub, og han håber, at mange danske håndboldfans vil komme og opleve kampen i Jyske Bank Boxen.

- Vær med til at fylde Jyske Bank Boxen, når vi fra PSG kommer på besøg og skal spille mod Bjerringbro-Silkeborg. Det bliver helt sikkert håndbold i verdensklasse, opfordrer Mikkel Hansen.

Billetter til kampen mellem Bjerringbro-Silkeborg og Paris Saint-Germain kan købes her. Kampen vises ligeledes direkte på DR1.