14-02-2018  - MCH PRESSE

Miljø- og fødevareministeren åbner Foodexpo

Miljø- og fødevareministeren åbner Foodexpo

Miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen under åbningen af Foodexpo i 2016. Foto: MCH/Tony Brøchner.

Nordens største fødevaremesse, Foodexpo, inviterer fra 18.-20. marts indenfor i MCH Messecenter Herning til tre dage med fødevarer i fokus. Den officielle åbning af messen foretages af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen.

Store dele af den danske foodservice-, catering-, hotel-, restaurant- og detailbranche mødes 18.-20. marts i MCH Messecenter Herning, hvor fagmessen Foodexpo finder sted. Messen bliver denne gang endnu større end i 2016, så besøgende kan til marts se frem til at gå på opdagelse i 10 haller med omkring 550 udstillere, trendzoner, foredrag og alt det bedste fra den gastronomiske verden.

Den officielle åbning af messen foretages søndag den 18. marts af miljø- og fødevareminister Esben Lunde Larsen (V). Ligesom i 2016 ser projektteamet frem til igen at kunne byde ministeren velkommen til Foodexpo:

- Vi er glade for, at ministeren endnu en gang har valgt at prioritere at deltage i åbningen af Foodexpo. Det giver en god start på tre messedage fyldt med handel, netværksmuligheder og inspiration - det er vi stolte af, at ministeren vælger at tage del i, siger projektleder Carina Høgsted Kirkegaard fra MCH.
 

Masser af aktiviteter og nyheder
I forbindelse med Foodexpo afholdes flere prestigefyldte fagkonkurrencer. Således kan besøgende overvære konkurrencer som Årets Kok og Årets Tjener, Nordens Bedste Kok og Nordens Bedste Tjener, DM i chokolade for kokkelever og Callebaut Chocolate Hero. Derudover afholdes også en række detailkonkurrencer for bagere og slagtere.

Det nye hotelkoncept, The Lobby, kan også opleves på messen. I samarbejde med trendeksperten Mads Arlien-Søborg omdannes hal H til et inspirerende og stemningsfyldt hotelkoncept, hvor lobbyen bliver et dynamisk og socialt rum, der inviterer til at mødes, arbejde og få en drink. The Lobby præsenterer nogle af udstillernes produkter på en nytænkende måde, som besøgende kan lade sig inspirere af til indretningen i egne butikker, restauranter og hoteller.

På foredragsscenen kan besøgende hente guldkorn fra blandt andre forfatter og blogger Signe Wenneberg, serie-iværksætter Jonathan Løw og sundhedsguruen Umahro Cadogan.

Foodexpo finder sted 18.-20. marts 2018 i MCH Messecenter Herning. Messen er forbeholdt fagfolk.